Japan

Toki

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Whisky (Spritdrycker)
Producent: Suntory
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 43
Land: Japan
Ingen annan än Suntory producerar Toki (309,35kr), en whisky med ursprung i Japan med ett alkoholinnehåll på 43%. Drinks&Cos användare recenserade whisky och gav den 4,1 av 5 poäng.

Description of Toki

Toki

Smakanmärkningar:-Vision: det är lätt gyllene färg.-Nariz: dess arom är djupt rotad, med blandning av vanilj, gröna druvor och honung. Med citrustoner och kalk marmelad.-Mouth: i gommen med smak av grapefrukt, mynta, grön druva och timjan. Med inslag av vanilj. ingefära, ek och vitpeppar. Sweet, kryddig finish och subtila kryddiga toner.

Producent: Suntory. Startar produktion och försäljning av vin sedan 1899 som Torii Shoten. Shinjiro Torii grundare drömt om att göra en annan traditionell whiskey som produceras i Skottland och är mer anpassad till deras kultur, vänder sin dröm till verklighet i regionen Yamazaki, med sin whisky med samma namn i regionen. Han blev därmed, 1923, en pionjär i utvecklingen av japansk whisky. Ordet "Toki " i japanska betyder "tid" och Toki har utformats att hålla harmoni mellan arv (tradition, den gamla, tidigare) och innovation (den moderna, framtiden).LAND: Japan.

DETALJER AV BEHANDLING: Toki utförs med en blandning av tre typer av whisky Yamazaki, Chita Hakushu och destillerier. Dess huvudkomponenter är single malt och säd whisky Hakashu Chita som måste lagras i minst tre år i ekfat.

ALKOHOL: 43,0%

se mer

The Producer

Suntory

Suntory

Suntory är en japansk bryggeri och destilleri. Grundades 1899 Suntory började som en butik som säljer importerade viner. 1924 Japans första destilleri -Destilería Yamazaki- börjar producera maltwhisky. Fem år senare, först såldes i Japan Suntory Whisky Whisky Shirofuda (White Label) är den första japanska whisky inhemska produktionen. År 1963 bytte företaget namn till Suntory.

More about the Winery

Reviews of Toki

4.1

15 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Toki:Betyg Toki:

5/5

Välsmakande dryck.
Se mer,

Suntory Toki

4 /5

Smakanmärkningar:

 • Färg: ljus guld.
 • Lukt: näsan av grapefrukt, gul plommon, vanilj trä, päron droppar, färska trädgård örter.
 • Smak: mandel croissanter, vit grapefrukt, gröna druvor och äpplen

Lite peppar krydda, vanilj, ingefära och basilika mentol anteckningar.

Silky med en söt finish och subtilt kryddig.

PRODUCENT: Beam Suntory.

LAND: Japan.

DETALJER AV BEHANDLING: gjort från en blandning av malt och utvalda korn av Hakushu, Yamazaki och Chita destillerier.

ALKOHOL 43%

Se mer
,

4 /5

Smakanmärkningar:Färg: ljus guld.Lukt: näsan av grapefrukt, gul plommon, vanilj trä, päron droppar, färska trädgård örter.Smak: mandel croissanter, vit grapefrukt, gröna druvor och äpplenLite peppar krydda, vanilj, ingefära och basilika mentol anteckningar.Silky med en söt finish och subtilt kryddig.PRODUCENT: Beam Suntory.LAND: Japan.DETALJER AV BEHANDLING: gjort från en blandning av malt och utvalda korn av Hakushu, Yamazaki och Chita destillerier.ALKOHOL 43%
Se mer
,

Suntory Toki

Se mer