Produkten inte tillgänglig i Sverige

814,00kr + 115,50kr Leverans (3 dagar)

814,00kr/enhet

Leverans: La boucherie du whisky (Frankrike)

kr You will receive 0.99 points for each unit bought

Suntory levererar The Yamazaki Distiller's Reserve (814,00kr), en Single Malt med rötter i Japan visar ett alkoholinnehåll på 43%. 4,1 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här whisky enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · The Yamazaki Distiller's Reserve

Kategori:Whisky (Spritdrycker)
Producent: Suntory
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 43
Land: Japan
Förbrukningstemperatur: 16-18
Typ Av Whisky: Single Malt

Beskrivning · Suntory

The Yamazaki Distiller's Reserve

SMAKANMÄRKNINGAR AV The Yamazaki Distiller's Reserve :

 • Färg: Amber
 • Lukt: jordgubbar, torkade frukter, blommor, doftande sandelträ
 • Smak: Torkade bär, ljus ek, vit persika, krydda, röda bär

Producent: Yamazaki

COUNTRY: Japan

PRODUKTION DETALJER: Denna enda malt från Yamazaki destilleri är fullmatad med fantastiska röda bär anteckningar, fick från whisky som mognat i Bordeaux vin fat och sherryfat.

Alkohol: 43%

Suntory

Suntory är en japansk bryggeri och destilleri. Grundades 1899 Suntory började som en butik som säljer importerade viner. 1924 Japans första destilleri -Destilería Yamazaki- börjar producera maltwhisky. Fem år senare, först såldes i Japan Suntory Whisky Whisky Shirofuda (White Label) är den första...

Köp Spritdrycker Suntory:

Omdöme

Markerad recension om The Yamazaki Distiller's Reserve

Publicerad på 16.18

4/5

The Yamazaki Distiller's Reserve

Rik och sprudlande, Yamazaki Distiller s Reserve 2014 är en del av det senaste utbudet av single malt från hemmet Suntory. Montering ekfat mizunara och fat av sherry eller vin i Bordeaux, markeras av kokos anteckningar och söta kryddor (vanilj och kanel).

Fler recensioner av The Yamazaki Distiller's Reserve

Publicerad på 18.58

5 /5

En av de bästa jag har haft tillfälle att smaka

Publicerad på 08.05

3.5 /5

Arom: intensiv, fruktig, vanilj, honung, och en antydan av kanel, trä och mutter

Smak: mjuk, honung, något söt och fint trä och kryddor

Finish: lång med söt vanilj

Den Mizunara vitek ger whiskey en intressant touch. Försök värt.
Anonym

Publicerad på 01.27

5 /5

subtil

Publicerad på 11.08

4 /5

Yamazaki japansk whisky har producerat Distillers Reserve. Denna single malt whisky har röda bär anteckningar med en antydan till ek från Mizunara fat

Publicerad på 13.16

4 /5

The Yamazaki Reserve

The Yamazaki Distiller's Reserve i 70 cl flaska, japansk whisky lagrad i vita ekfat förkolnade, genomsyrar en elegant doft och vaniljsmak.

Publicerad på 04.31

4 /5

Den Yamazaki Iller s Reserve är den unga talangen Yamazaki. En söt och lätt att dricka whisky gjord av whisky mindre än 10 år, vars åldrande i franska ekfat i Bordeaux och sherry tillför komplexitet. Harmonisering till hela kommer från handen av trä mizunara, vilket ger den typiska japanska karaktären av kryddor.
Dessutom är Yamazaki Distiller s Reserve en blandning av flera Yamazaki whisky tilldelas och lanserades under våren 2014, men den verkliga skillnaden är att vanligtvis de malt Suntory få sin finish i fat Bordeaux vin och sherryfat, och destillat Reserve Single Malt som också innehåller mognat i fat mizunara.
Den Yamazaki Iller s Reserve är idealisk för älskare av japansk whisky. Du kan njuta av torrt eller "on the rocks" med isbitar eller kolsyrat vatten för en japansk provsmakning erfarenhet.

Publicerad på 14.46

4 /5

The Yamazaki Disteller's Reserve

Yamazaki whisky destilleri är en japansk föds ur mötet mellan olika malt Yamazaki, traditionella malt Yamazaki japanska lagras på ekfat (Mizunara) och revolutionerande malt vin lagras i tunnor. Denna ursprungliga beredningen ger whiskey en fruktig rikedom till pucken. Dess gyllene färg gommen avslöjar många smaker. jordgubbar och körsbär noter kombineras med glädje persika och lika unctuous vanilj. Finishen är lång och går girigt på en lätt anstrykning av kanel. Yamazaki destillatören är den version utan ålder berömda raden med samma namn tecknat Suntory

Publicerad på 05.14

4 /5

Släppt under våren 2014, är detta en av två Distiller reserv single malt whisky från Suntory i Japan. Denna single malt från Yamazaki destilleri är fullpackad med fantastiska röda bär anteckningar, fick från whisky som förföll i Bordeaux vin fat och sherryfat. Den har också malt mognat i Mizunara fat, lägga subtila doftande ek anteckningar.

Publicerad på 03.36

4 /5

The Yamazaki Reserve

Yamazaki Distiller s Reserve är en del av det senaste utbudet av single malt från hemmet Suntory
ekfat montering mizunara, en japansk mytisk trädet, och fat av sherry eller vin i Bordeaux, markeras av kokos anteckningar och söta kryddor

Publicerad på 03.45

4 /5

The Yamazaki

Den Yamazaki: guld. Näsa aromer av jordgubb, körsbär och mizunara (japansk ek). På gommen toner av hallon, persika och inslag av kokos. söt avslutning med inslag av vanilj och kanel.
Läs fler recensioner för The Yamazaki Distiller's Reserve »

Summan av betyg

(27 visningar)
 • 5 stars
  2
 • 4 stars
  25
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.1/5

Baserat på 27 kommentarer »