Nikka Pure Malt Red 50cl

Nikka Distilling Company (Whisky)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

463,76kr + 54,45kr Leverans (8 dagar)

463,76kr/enhet

Leverans: GrauOnline (Spanien)

kr You will receive 0.56 points for each unit bought

Nikka Pure Malt Red 50cl (463,76kr): en Blended Malt producerad av Nikka Distilling Company med ursprung i Japan med 43% av alkohol. Drinks&Cos användare gav den här whisky med 4,2 utav 5 poäng.

Teknisk arket · Nikka Pure Malt Red

Kategori:Whisky (Spritdrycker)
Producent: Nikka Distilling Company
Volym : 50cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 43
Land: Japan
Typ Av Whisky: Blended Malt

Beskrivning · Nikka Distilling Company

Nikka Pure Malt Red 50cl

Består av Miyagikyo malt och malt whisky i de skotska högländerna, är Red en ren maltwhisky som kännetecknas av en mild och söt smak. Näsan är det mest fruktig, ren och lätt att bära från tre Ren Malt. I munnen, fruktig på samma gång är skarp och ren med inslag av klippt gräs, socker och krydda smak intensifieras. Extra änden, presenterar en underbar balans som tonar graciöst i söt, mjuk malt och frukt. Nikka Pure Malt Red kommer i 50 cl flaska. och har en gradering av 43% alkohol.

Nikka Distilling Company

Köp Spritdrycker Nikka Distilling Company:

Omdöme

Markerad recension om Nikka Pure Malt Red 50cl

Publicerad på 05.14

4/5

Nikka Pure Malt Red 50cl

Ren Malt Red är en japansk blandas malt i en charmig ser flaska! Detta består av maltwhisky från Nikka destilleri Yoichi och Miyagikyo. Resultatet är en frukt, krämig, smörig, och något naturläkemedel whisky. Av Nikka s tre Ren Malt serier. Den röda handlar om frukt; Vita allt om torv; Svarta är rätt däremellan.

Fler recensioner av Nikka Pure Malt Red 50cl

Publicerad på 08.37

5 /5

Bra produkt, valuta för pengarna: utmärkt
Anonym

Publicerad på 19.33

4 /5

De mer fruktig 3. konstaterar röda frukter. Slår hårt i munnen direkt. Stanna länge i smak.
Anonym

Publicerad på 18.11

5 /5

Jag har ännu inte testat produkten levereras. Men jag vet att det här whisky och jag tror att kvaliteten kommer att vara identiskt med innehållet i hans "version" franska.

Publicerad på 16.52

4 /5

Nikka Pure Malt Red Blended 50cl

Pure Malt Red Nikka är en blandad whisky som erhålls genom blandning av olika whisky single malt från destilleriet Miyagikyo, nära Sendai, Japan. Av bärnsten, Pure Malt Red Nikka näsan öppnar med fina aromer av söta och söt godis torv, berikade med lätta inslag av lakrits och frukt. Gommen visar en skarp attack, följt av söta toner av sherry och bränd karamell, med en något bitter eftersmak och en trevlig och torv finish. Perfekt som smuttar whisky.

Publicerad på 12.55

4 /5

Nikka Pur Malt Red 50cl

Köp Whiskey Nikka Ren Malt Red, en typ av blended whisky tillverkas i Japan i Honshu region - Miyagi.

Publicerad på 14.23

4 /5

Nikka Malt Red 50cl

Även whiskyproduktion inleddes 1870 den verkliga väg till berömmelse inte förrän 1918. Bolagets skull, Settsu Shuzo, ville ta fram en bra whisky. Han skickade en anställd till Skottland för att studera och öva konsten att göra whisky. Det var Masataka Taketsuru, en examen i kemi. Han kom till Skottland för att studera vid University of Glasgow. Han arbetade också på Longmorn, Ben Nevis och Hazel destillerier för att få praktisk kunskap. Två år senare återvände han till Japan med ny kunskap, men den ekonomiska nedgången efter kriget och börskraschen 1922 stoppade alla planer på att bygga ett destilleri. Snart var han utan arbete tills Shinjiro Torii, grundare av företaget Kotobukiya, beslutat att göra en whisky destilleri och anlitade honom. Den uppenbara rekommendation var Masataka destillation och produktion enligt den skotska modellen och valt den norra ön Hokkaido, av likheterna klimat med Skottland. Shinjiro ignorerade honom i alla utom platsen och byggde i Yamasaki, en by i utkanten av Kyoto erkända för den höga kvaliteten på dess vatten. Därmed var han född den första japanska destilleriet. Whisky med samma namn, är välkänd. Inte lika mycket som företaget, som senare blev den välkända Suntory. Masataka kvar som chef för destilleriet i tio år. Men hans dröm var att skapa ett destilleri i Hokkaido och gör en mycket lik den skotsk whisky. Han lämnade jobbet att fullfölja sin dröm, framgångsrikt. Som vi vet Whisky Yoichi Nikka Whisky Company Company.
Färg viejocon guld bärnsten reflektioner. Enariz är stor, det är markerad med citrus (orange) och kanderad frukt. Med syresättning utvecklas på örtartade toner. Smaken är bra och unctuous varierar från frukt, lättrökt mältat korn och honung. lång eftersmak, utvecklas på mältat och blommiga noter. Det hela är mycket balanserat och bra friskhet.

Publicerad på 11.35

4 /5

Rundade och smidig, med en touch av krydda på finish, är Nikka Pure Malt Red en whisky för nöjet sökande. Med majoriteten av frisk och fruktig maltwhisky från Nikka s Miyagikyo destilleri, det går inte att förneka den charmiga karaktären av denna intensiva, men lättillgänglig malt. Dela ett glas före en måltid, och ange kursen för en trevlig kväll med Nikka Pure Malt Red.

Publicerad på 15.04

4 /5

Masataka Taketsuru MEAN är föregångaren till japansk whisky. Gruppen föddes Nikka rally av hans första 2 destillerier Yoichi och Miyagikyo. Detta vin från serien av ren malt är inte torv Nikka. Detta är en girig whiskey, gjord med fruktiga malt och kostar Miyagikyo. En elegant och fräsch whisky, mycket mysig.

Publicerad på 05.54

4 /5

Denna blandning av single malt innehåller en hög andel av ljus malt och fruktig Miyagikyo att bidra till delikatess och elegans av denna klassiker i Nikka.

Publicerad på 12.16

4 /5

Nikka Ren Malt är en kombination av maltwhisky som produceras på Yoichi och Miyagikyo destillerier. Denna serie av blandade eller Vatted, malt släpptes för att visa inte bara kvaliteten på whisky från varje destilleri men också skicklighet och precision Nikka blanda laget. Nikka Ren Malt röd, görs i första hand med Miyagikyo malt har en mjuk, delikat och fruktig smak som ger det en uppfriskande karaktär. Rundade och smidig, med en touch av krydda på målet för Nikka Ren Malt Red är en whisky för fritids arbetssökande. Med en majoritet av frisk och fruktig maltwhisky från Miyagikyo destilleriet, det går inte att förneka den charmiga karaktären av denna intensiva, men ändå lättillgänglig malt. Malten kommer i en rundad flaska som påminner om en gammal medicin flaska. Med enkel men effektiv märkning flaskan är mycket lätt på ögat och kommer i en snygg presentation box.
Läs fler recensioner för Nikka Pure Malt Red 50cl »

Summan av betyg

(20 visningar)
 • 5 stars
  2
 • 4 stars
  18
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.2/5

Baserat på 20 kommentarer »