Skottland

Grant's Family Reserve 1L

1L

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Whisky (Spritdrycker)
Producent: William Grant & Sons
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 40
Land: Skottland
Typ Av Whisky: Blended
Variation: Scotch
Är varumärket William Grant & Sons som producerar Grant's Family Reserve 1L (127,80kr), en Blended från Skottland med en alkoholhalt på 40%. 4,6 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här whisky enligt Drinks&Cos användare.

Beskrivning av Grant's Family Reserve 1L

Grant's Family Reserve 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Den Grant's Family Reserve 1L är ljust bärnstensfärgad guld.
 • Lukt: Aromas vit majs och citrus med inslag av honung och farinsocker.
 • Smak: medel kroppen varm. På gommen, ljus ek anteckningar, kryddor, vanilj, kokos, kanel fin torv. Finishen är balanserad, rund och smidig.

PRODUCENT: William Grant & Sons. Det är det äldsta destilleriet i whiskyindustrin familjen. Det grundades 1887 av William Grant med hjälp av sina nio barn. Fem generationer senare, är det fortfarande drivs av hans ättlingar, och deras barn och familjer. Med totalt sex bryggerier, är företaget den tredje största producenten av whisky i världen. Den Grant's Family Reserve 1L är en av de mest populära skotsk whisky i världen och exporteras till mer än 180 länder.

LAND: Skottland

UPPGIFTER i beredningen: Denna whisky skapades 1989 av William Grant och förblir trogen sin ursprungliga receptet. De tre huvudkomponenterna i Grant's Family Reserve 1L är skotska vatten, luft och korn. Det blandas med endast de bästa malt och sedan slog i tre olika träslag. Coopers kvalificerad diskret och noggrann hand om trummorna medan efterbehandling Distillers och experter arbetar hårt för att skapa ett mjukt ljus och whisky. Den legendariska triangulära flaskan designades av Hans Schleger 1957 och blev en av de största grafiker av 20-talet gjorde.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

Awards

2009 Gold Medal - International Wine and Spirit2008 Bronze Medal - International Wine and Spirit2007 Silver Medal - International Wine and Spirit2009 Silver Medal - International Spirits Challenge2008 Bronze Medal - International Spirits Challenge2007 Bronze Medal - International Spirits Challenge

Reviews of Grant's Family Reserve 1L

4.6

53 customer reviews
 • 5
  36
 • 4
  17
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Grant's Family Reserve 1L:Betyg Grant's Family Reserve 1L:

4.5/5

fint packad och jag skulle definitivt köpa igen
Se mer,

Grant's Family Reserve 1L

5 /5

utmärkt produkt
Se mer
,

5 /5

En bra whisky till ett bra pris
Se mer
,

Grant's 1L

4 /5

en ganska jämn blandning och detta var ett mycket bättre pris än Famous Grouse
Se mer
,

Andra produkter från samma destilleri