Polen

Snow Leopard

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: Snow Leopard Vodka
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 40
Land: Polen
Snow Leopard (352,82kr) av Snow Leopard Vodka: en vodka från Polen med en alkoholhalt på 40%. En vodka fick 4,1 av 5 poäng utav Drinks&Cos användare.

Beskrivning av Snow Leopard

Snow Leopard

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Snow Leopard Vodka är transparent färg.
 • Lukt: alkoholhaltiga presenterar en tydlig del av söta toner.
 • Smak: På gommen, mycket mjuk attackera dina 40 grader är perfekt mildras av milda söta toner av alkohol med mjuk vanilj och anis. Halsen passagen är smidig och dess smak är något ihållande.

ALKOHOL: 40% vol.

LAND: Polen

se mer

Reviews of Snow Leopard

4.1

12 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  11
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Snow Leopard:Betyg Snow Leopard:

4 /5

- Det är sällsynt att en lyx vodka att erbjuda så mycket.
- Snow Leopard Vodka tillverkas av de finaste stavas korn. Det är handgjorda i små serier genom en fyrstegs destillation för att garantera perfektion och presenteras i en mycket vacker flaska.
- Med sin friska näsa, sammetslen struktur och underbart lång eftersmak Snow Leopard Vodka beskrivs av experter som en verkligt exceptionella smak vodka.
- Med 15% av alla vinster som ges till vilt välgörenhet Snow Leopard Vodka är inte bara en läcker vodka, det är en ande med en själ.
-.... "Väl utformad och presenteras från alla håll på näsan den är mjuk och avrundad med grädde soda, vanilj och honung övertoner Det är fet, skarp och gutsy Mycket trevlig avsluta med massor av djup och längd Det gör en elegant martini och står stark i drinkar. flaskan och orsaken är väl lyfte och föra en intressant twist. Underbart att se en exklusiv vodka med energi". Angelo Vieira, chef Barman Light Bar, St Martins Lane Hotel.
- Den Snow Leopard är en mycket utrotningshotade arter. Mellan 3000 till 7000 tros överleva i intervallen i Centralasien bergen. Beskrivs av Sir David Attenborough som "Holy Grail" av vilda djur.
Se mer
,
Se mer