Frankrike

Cîroc Pineapple

70cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: Cîroc
Volym : 70cl Andra volymer
75cl och 1L
Volym Av Alkohol : 37.5
Land: Frankrike
Cîroc presenterar Cîroc Pineapple (281,75kr), en vodka med rötter i Frankrike visar ett alkoholinnehåll på 37.5%. En vodka fick 4 av 5 poäng utav Drinks&Cos användare.

Beskrivning av Cîroc Pineapple

Cîroc Pineapple

Smakanmärkningar:

 • Färg: skarp, tydlig och uppfriskande syn.
 • Arom: saftig och mogen doft av tropisk sommarsemester, färsk ananas med vanilj not.
 • Smak: Subtil, delikat, fräsch och naturlig. Full och krämig i gommen, smaker av krossad ananas med vanilj anteckningar är verkligen läcker men ingalunda falska eller parfymerad. tropiska smaker med en lång eftersmak, fruktig, mjuk som silke.

PRODUCENT: Ciroc, produceras och distribueras av multinationella tillverkare av alkoholhaltiga drycker Diageo i Storbritannien. Under 2007 Sean 'Diddy' Combs in ett företag i samma proportion till Diageo, som bedriver marknadsföring och främjande av Ciroc. Cîroc Pineapple den var femte i sin serie av premium vodka infunderas frukt.

LAND: Frankrike

UPPGIFTER OM PRODUKTION: Även om de flesta människor är vana vid att vodka skapas från spannmål eller potatis, Cîroc Pineapple är tillverkade av högkvalitativa druvor som odlas i Distillerie av Chevanceaux i regionen Franska Bordeaux. Vätskan utsätts för en överraskande fem destillationer, tills en fab mjukhet uppnås före infusion med krossad ananas väsen naturligt. Sätt ditt sinne, kropp och själ i en stämning ö genom att skapa en tropisk touch på valfritt antal drinkar som en ananas Mojito, en spritz ananas Pina Colada eller extra mjuk och välsmakande. Eftersom vodka Cîroc Pineapple bygger på vindruvor, men även blandar bra med andra produkter från druvor, men det är jättegott nog att drickas endast genom injektion eller dricka.

Alkohol: 37,5%

se mer

Reviews of Cîroc Pineapple

4

10 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cîroc Pineapple:Betyg Cîroc Pineapple:

4 /5

Ciroc Vodka Ananas 0, 7L ananas Ciroc Vodka en vodka görs i Frankrike. Att vara en av de mest sofistikerade i världen vodka är Ciroc Vodka Pineapple en av de få vodka görs endast med druvor. För framställning av vodka Ciroc Ananas stöpning processer och almacenamentos ferementacion utförs vid låga temperaturer. Dessutom är det utsatt för fem destillation processer. CATANariz OBS: tropisk frukt, piñaSabor: ananas, vainillaPosee en ranking av 37, 5% Om du har frågor när du köper Ciroc Vodka ananas, vänligen kontakta vår sommelier och ge dig råd utan förpliktelser
Se mer
,

4 /5

Ciroc Vodka Pineapple är av franskt ursprung, som tillverkas av druvor Ugni Blanc och Mauzac Blanc. Ciroc ananas har en saftig och saftig ananas smak med inslag av vanilj. Ananas Ciroc är en ultra-premium smaksatt vodka impregnerade naturliga essenser ananas och andra smaker som ger en rik erfarenhet.
Det är en aromatisk dryck, kraftfull och blommig. Den har en helt annan smak till resten av vodka för att vara den viktigaste ingrediensen grape och inte majs, råg eller potatis, som vanligt. Resultatet är en blandning av torr och söta smaker.
För att framställa vodka Ciroc Ananas bearbetar maceration, jäsning och lagring utförs vid låga temperaturer. Dessutom är det utsatt för fem destillation processer.
Din flaska är långsträckt, elegant och stilfull. Här kan du se den nationella symbolen (tupp) och druva som det görs.
PAIRING:
Mångsidigheten denna smak möjliggör ett brett utbud av kreativa cocktails, antingen blandat med citron-lime soda, apelsinjuice eller ananasjuice.
Smakanmärkningar:

Visa: Med tanke kristall har ljusa, med en gul flaska vid dess bas.
Näsa: Näsan presenteras med en doft av nyklippt ananas och tropiska frukter.
Smak: På gommen dominerade ananas smak med subtila toner av vanilj. slät och silkeslen finish.
Alkohol Vodka Ciroc Ananas: 37, 5 grader
Se mer
,

4 /5

Valts av världens bästa BartendersCiroc Ananas är tillverkad av de finaste Ugni Blanc druvor från den franska Cognac regionen och är sublim! De fem gånger destillerat Ultra Premium Vodka är fylld med den naturliga smak av ananas resulterar i en välbalanserad mjuk men ändå milt söt smak. Perfekt för att dricka kylda snyggt eller över isen.
Se mer
,

Andra produkter från samma vingård