Frankrike

Cîroc Apple

70cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: Cîroc
Volym : 70cl Andra volymer
75cl och 1L
Volym Av Alkohol : 37.5
Land: Frankrike
Är varumärket Cîroc som producerar Cîroc Apple (304,75kr), en vodka med ursprung i Frankrike med 37.5% av alkohol. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här vodka 4 av 5 poäng.

Beskrivning av Cîroc Apple

Cîroc Apple

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: är ljus och tydlig.
 • Lukt: Näsan är mjuk och krispigt gröna äpplen aromer.
 • Smak: Smaken är fräsch, silkeslen, mjuk, saftigt och skarpa, fruktig grönt äpple, vanilj och citron citrus inslag. Final sammetslen.

PRODUCENT: Ciroc. Sin samling av vodka kännetecknas av användningen av fina franska druvor utsättas för fem destillationer som bas, till skillnad från andra vodka som är tillverkade av vete eller andra sädesslag. De har olika ytterligare smaker Apple och traditionell Ciroc vodka, som franska Vanilla, röda bär, mango, ananas, kokos och Peach, inklusive dess utbud av begränsade upplagor som Ciroc Moschino, sommar Vattenmelon or White Grape.

LAND: Frankrike.

UTARBETNINGSDETALJER: Den tillverkas av druvor strikt utvalda fina franska och den bästa kvaliteten. Vita druvor används huvudsakligen typer av Mauzac Blanc och Ugni region Gaillac Blanc från Cognac regionen. För bearbetning utförs fem destillationer och använde gröna äpplen och naturliga ingredienser som ger en touch av smak. Omräknat i vindruvor destilleras fyra gånger i kolonnbrännare. Hans femte och sista destillationen utförs i traditionella kopparpanna. En slutet av destillationen alkoholhalten är mycket hög, så att vatten tillsätts för att nå 37,5 grader och infunderas med en blandning av äpple och andra naturliga smakämnen.

ALKOHOL: 37,5%

se mer

Reviews of Cîroc Apple

4

14 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Cîroc Apple:Betyg Cîroc Apple:

4/5

stor
den bästa
Se mer,

Ciroc Apple Vodka

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: klar.
 • Lukt: aormas ljust grönt äpple skarp.
 • Smak: saftigt äpple smaker. silkeslent resultat.

PRODUCENT: Ciroc Vodka.

LAND: Frankrike.

UTARBETNINGSDETALJER: destillerad fem gånger för att säkerställa hög kvalitet. Det destilleras mäster infunderas med en distinkt blandning av äpple och andra naturliga smaker, vilket resulterar i en smakupplevelse som är härligt olika och elegant släta.

ALHOHOL: 37,5%

Se mer
,

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Färg: är ljus och tydlig.Lukt: Näsan är mjuk och krispigt gröna äpplen aromer.Smak: Smaken är fräsch, silkeslen, mjuk, saftigt och skarpa, fruktig grönt äpple, vanilj och citron citrus inslag. Final sammetslen.PRODUCENT: Ciroc. Sin samling av vodka kännetecknas av användningen av fina franska druvor utsättas för fem destillationer som bas, till skillnad från andra vodka som är tillverkade av vete eller andra sädesslag. De har olika ytterligare smaker Apple och traditionell Ciroc vodka, som franska Vanilla, röda bär, mango, ananas, kokos och Peach, inklusive dess utbud av begränsade upplagor som Ciroc Moschino, sommar Vattenmelon or White Grape.LAND: Frankrike.UTARBETNINGSDETALJER: Den tillverkas av druvor strikt utvalda fina franska och den bästa kvaliteten. Vita druvor används huvudsakligen typer av Mauzac Blanc och Ugni region Gaillac Blanc från Cognac regionen. För bearbetning utförs fem destillationer och använde gröna äpplen och naturliga ingredienser som ger en touch av smak. Omräknat i vindruvor destilleras fyra gånger i kolonnbrännare. Hans femte och sista destillationen utförs i traditionella kopparpanna. En slutet av destillationen alkoholhalten är mycket hög, så att vatten tillsätts för att nå 37,5 grader och infunderas med en blandning av äpple och andra naturliga smakämnen.ALKOHOL: 37,5%
Se mer
,
Se mer

Andra produkter från samma vingård