Sverige

Absolut Vodka 1L

1L

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: The Absolut Company
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 40
Land: Sverige
Typ Av Vodka: Neutral
Är varumärket The Absolut Company som producerar Absolut Vodka 1L (157,63kr), en Neutral från Sverige med alkoholinnehåll på 40%. Drinks&Cos användare gav den här vodka med 4,5 utav 5 poäng.

Beskrivning av Absolut Vodka 1L

Absolut Vodka 1L

Absolut Vodka infördes först i New York 1979. Det blev snabbt populär i hela staden, efter USA och i hela världen. Men receptet är tryckt på denna Absolut ren naturlig smak har mer än 30 år. Som medicin burk av sjuttonhundratalet som hittades i en antikaffär i Estcolomo, som tjänade som inspiration för utformningen av den ikoniska Absolut Vodka flaska.

BEREDNING: Absolut Vodka tillverkas uteslutande av naturliga ingredienser, och till skillnad från fallet med många andra vodka, innehåller inget tillsatt socker. Absolut är, i själva verket kan vara så ren som vodka. Ändå har renheten en smak: Rik, fyllig och komplex, men mjuk och fyllig med en tydlig karaktär av vetekorn, följt av en antydan av torkad frukt.

se mer

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Varje droppe Absolut Vodka The Absolut Company följd av en enda plats: den lilla staden Åhus i södra Sverige. Med sina 10.000 invånare inte kan vara tillräckligt stor för att visas på en världsatlas, men den destillerade vodka är väl känt över hela världen. Eftersom höstvete odlas i regionen tills vattnet från vår egen djup brunn, Åhus har The Absolut Company råvaran för att producera miljontals flaskor av Absolut Vodka säljs över hela världen.

More about the Producer

Reviews of Absolut Vodka 1L

4.5

31 customer reviews
 • 5
  11
 • 4
  19
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Absolut Vodka 1L:Betyg Absolut Vodka 1L:

5/5

Absolut är en härlig mjuk vodka.
Se mer,

Absolut Vodka 1L

5 /5

fantastiskt pris och smaksatta som är vackra
Se mer
,

5 /5

Mycket bra service
Se mer
,

5 /5

fab objektet
Se mer
,

Andra produkter från samma destilleri