Absolut Vodka 1L

The Absolut Company (Vodka)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

164,56kr + 53,35kr Leverans (48timmar - 4 dagar)

164,56kr/enhet

Leverans: Topdrinks (Spanien)

kr You will receive 0.2 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt tar ytterligare tid för att utfärda 24 timmar.

The Absolut Company levererar Absolut Vodka 1L (164,56kr), en Neutral med ursprung i Sverige med ett alkoholinnehåll på 40%. På Drinks&Co, den här vodka får en genomsnittlig poäng på 4,5 av 5 poäng.

Teknisk arket · Absolut Vodka

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: The Absolut Company
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 40
Land: Sverige
Typ Av Vodka: Neutral

Beskrivning · The Absolut Company

Absolut Vodka 1L

Absolut Vodka infördes först i New York 1979. Det blev snabbt populär i hela staden, efter USA och i hela världen. Men receptet är tryckt på denna Absolut ren naturlig smak har mer än 30 år. Som medicin burk av sjuttonhundratalet som hittades i en antikaffär i Estcolomo, som tjänade som inspiration för utformningen av den ikoniska Absolut Vodka flaska.

BEREDNING: Absolut Vodka tillverkas uteslutande av naturliga ingredienser, och till skillnad från fallet med många andra vodka, innehåller inget tillsatt socker. Absolut är, i själva verket kan vara så ren som vodka. Ändå har renheten en smak: Rik, fyllig och komplex, men mjuk och fyllig med en tydlig karaktär av vetekorn, följt av en antydan av torkad frukt.

The Absolut Company

Varje droppe Absolut Vodka The Absolut Company följd av en enda plats: den lilla staden Åhus i södra Sverige. Med sina 10.000 invånare inte kan vara tillräckligt stor för att visas på en världsatlas, men den destillerade vodka är väl känt över hela världen. Eftersom höstvete odlas i regionen...

Köp Spritdrycker The Absolut Company:

Omdöme

Markerad recension om Absolut Vodka 1L

Topdrinks

Publicerad på 10.59

4/5

Absolut Vodka 1L

Absolut Blue Vodka tillverkas uteslutande av naturliga ingredienser, till skillnad från vad som händer med många andra vodka, innehåller inget tillsatt socker. Absolut är i själva verket så ren som vodka kan vara. Trots detta har renhet smak: rik, fyllig och komplex, men mjuk och mogen med särskiljningsförmåga för vetekorn, följt av en antydan av torkad frukt.
I 1879, introducerade Lars Olsson Smith den kontinuerliga destillation med med kokpunkts Absolut Rent Bränvin (absolut ren vodka). I stället för att destillera vodka tre eller fyra gånger, än vanligt, ett oändligt antal gånger destillerat. Hundra år senare, återigen åter lanseras som Absolut. Och som då är ABSOLUT fortfarande tillverkas i Åhus, födelseplatsen för L. O. Smith. Och även där vetet med vodka produceras skördas. Absolut läge förändras inte, inte heller kommer den sanna smaken av vodka.
De viktigaste ingredienserna i Absolut Vodka är vatten och höstvete. Vattnet kommer från en djup brunn i Åhus, skyddat från föroreningar. Denna höstvete skiljer sig från andra grödor: det sås på hösten och skördas nästa. Under tiden växer under den svenska snön utveckla en hård korn. Dessutom är minimal användning av gödningsmedel.
PAIRING:
Prova med kaviar, lax, sill, krabbor och andra rökt fisk.
Smakanmärkningar:

Utsikt: Mot bakgrund verkar det objektivet.
Näsa: Näsan presenteras med pellets och färska aromer.
Mun: Rich, fylligt och komplext, men mjuk och mogen med särskiljningsförmåga för vetekorn, följt av en antydan av torkad frukt.
Absolut Vodka Alkohol Blå: 40 grader.

Fler recensioner av Absolut Vodka 1L

Kay Fleming

Publicerad på 16.26

5 /5

Absolut är en härlig mjuk vodka.
Anonym

Publicerad på 11.48

5 /5

fantastiskt pris och smaksatta som är vackra
Yadvinder Singh Saini

Publicerad på 08.50

5 /5

Mycket bra service
Läs fler recensioner för Absolut Vodka 1L »

Summan av betyg

(29 visningar)
 • 5 stars
  11
 • 4 stars
  17
 • 3 stars
  1
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4.5/5

Baserat på 29 kommentarer »