Sverige

Absolut Exposure 1L

1L Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: The Absolut Company
Volym : 100cl
Volym Av Alkohol : 40
Land: Sverige
Typ Av Vodka: Smaksatt
Det är The Absolut Company som producerar Absolut Exposure 1L (208,27kr), en Smaksatt från Sverige med en alkoholhalt på 40%. Enligt Drinks&Cos användare Absolut Exposure 1L förtjänar 4,3 av 5 poäng.

Beskrivning av Absolut Exposure 1L

Absolut Exposure 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Vista: The Absolut Exposure 1L är transparent klar.
 • Doft: utandad av denna smaksatt vodka dofter är fantastiska och komplexa sötma av honung möter kryddig citrongräs och melon noter och korn slutföra set.
 • Smak: Attacken är öppenhjärtig, ivrig mun, blandade fruktaromer och mer balanserad land uppstår, blommor, spannmål och nötter. Den kvardröjande avslut är trevligt.

PRODUCENT: Om Absolut varumärket är relativt ny, går dess historia tillbaka till 1879, då Olsson Smith, svenska staten började använda kontinuerlig destillation för sin vodka, Absolut Rent brännvin. Det är denna metod som fortfarande används idag för att göra denna vodka. Utsläppt som en exklusiv varumärke, och inledningsvis reserverad för klubbar och barer, snabbt fann han sin publik. Och efterfrågan, Absolut pionjärer införandet av smaksatt vodka, särskilt populär för cocktails.

LAND: Sverige.

UPPGIFTER OM FRAMSTÄLLNING: Den Absolut Exposure 1L , är framför allt en kvalitet vodka, efter det svenska höstvete destilleras kontinuerligt. Nedan är tillägget av naturliga smaker och socker, slutligen, är en unik design. Faktum är att för denna serie är Lydia Hearst klichéer tagna av kända fotografen och filmaren Johan Renck tryckt direkt på flaskorna själva inspirerade läkemedel flaska sjuttonhundratalet.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Varje droppe Absolut Vodka The Absolut Company följd av en enda plats: den lilla staden Åhus i södra Sverige. Med sina 10.000 invånare inte kan vara tillräckligt stor för att visas på en världsatlas, men den destillerade vodka är väl känt över hela världen. Eftersom höstvete odlas i regionen tills vattnet från vår egen djup brunn, Åhus har The Absolut Company råvaran för att producera miljontals flaskor av Absolut Vodka säljs över hela världen.

More about the Winery

Reviews of Absolut Exposure 1L

4.3

11 customer reviews
 • 5
  5
 • 4
  5
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Absolut Exposure 1L:Betyg Absolut Exposure 1L:

5/5

Väl förpackade!
Se mer,

Absolut Exposure 1L

5 /5

Flaskor för en samlare.
Se mer
,

5 /5

Är tre i samlingen skulle vara trevligt om de hade tillsammans.
Se mer
,

5 /5

Älskar det!
Se mer
,
Se mer