Vodka

Absolut Electrik Silver

70cl Volume

218,50kr (Ungefär)

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: The Absolut Company
Volym : 70cl
Land: Sverige
Absolut Electrik Silver är en vodka producerad av The Absolut Company med rötter i Sverige. Enligt Drinks&Cos användare Absolut Electrik Silver förtjänar 4 av 5 poäng.

Elaboration of Absolut Electrik Silver

Absolut Electrik Silver

SMAKANMÄRKNINGAR AV Absolut Electrik Silver:

 • Färg: genomskinlig.
 • Lukt: en diskret jordig karaktär på näsan.
 • Smak: noter av krita, vitpeppar och citronskal i gommen.

PRODUCENT: The Absolut Company.

LAND: Sverige.

UTARBETNINGSDETALJER: från naturliga ingredienser, och till skillnad från andra vodka, utan tillsatt socker.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Varje droppe Absolut Vodka The Absolut Company följd av en enda plats: den lilla staden Åhus i södra Sverige. Med sina 10.000 invånare inte kan vara tillräckligt stor för att visas på en världsatlas, men den destillerade vodka är väl känt över hela världen. Eftersom höstvete odlas i regionen tills vattnet från vår egen djup brunn, Åhus har The Absolut Company råvaran för att producera miljontals flaskor av Absolut Vodka säljs över hela världen.

More about the Winery

Reviews of Absolut Electrik Silver

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Absolut Electrik Silver:Betyg Absolut Electrik Silver:

4 /5

Absolut Vodka är en av de mest kända vodka i världen. Är ett svenskt vodka gjord enbart av naturliga ingredienser, och till skillnad från vissa andra vodka, innehåller inte någon tillsatt socker. I själva verket Absolut är så ren som vodka kan vara. Ändå har det en viss smak: Rik, fyllig och komplex, men ändå mjuk och fyllig med en tydlig karaktär av spannmål, följt av en antydan av torkad frukt. År 1879 införde Lars Olsson Smith kontinuerlig destillation som han gjorde Absolut Rent Brännvin. I stället för de vanliga tre eller fyra gånger, vodka destillerad ett oändligt antal gånger. 100 år senare var det återinfördes som Absolut. Precis som då, är Absolut tillverkas i Åhus, L.O. Smiths födelse stad. Även den plats där vete som används för att göra vodka odlas. Och eftersom det sätt Absolut görs kommer inte att förändras, inte heller kommer den sanna smaken av vodka. Huvudingredienserna i Absolut Vodka är vatten och höstvete. Vattnet kommer från en djup brunn i Åhus där det är skyddat från föroreningar. Höstvete skiljer sig från andra grödor: det sått på hösten och skördas nästa. Dagar i mellan den växer under det svenska snön utveckla sin hårda korn. Dessutom är användningen av gödselmedel minimeras.
Se mer
,