Sverige

Absolut Comeback 1L

1L

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Vodka (Spritdrycker)
Producent: The Absolut Company
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 40
Land: Sverige
Typ Av Vodka: Neutral
The Absolut Company är den stolta tillverkaren av Absolut Comeback 1L (186,99kr), en Neutral från Sverige med en alkoholhalt på 40%. Enligt Drinks&Cos användare Absolut Comeback 1L förtjänar 4 av 5 poäng.

Beskrivning av Absolut Comeback 1L

Absolut Comeback 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Transparent och kristallin.
 • Lukt: Den har en aromatisk komplexitet, med fina toner av citrus, vita druvor, papaya, dragon frukt, nötter, örter, spannmål, färska blommor och blommor.
 • Smak: Den har en glans böter på gommen, med intensiva citrustoner och sammetslen, vita druvor, papaya, dragon frukt, färska blommor, nötter, örter, spannmål och blommor.

PRODUCENT: The Absolut Company.

LAND: Sverige.

UTARBETNINGSDETALJER: Denna vodka görs enbart med naturliga ingredienser, använda utan tillsats av socker. De särskilda ingrediens återgår till produkter av denna tillverkare är höstvete, som väljs och planterade under hösten, och vatten som kommer från en brunn i djupet av Ahus där den är skyddad från föroreningar.

ALKOHOL: 40%

se mer

The Producer

The Absolut Company

The Absolut Company

Varje droppe Absolut Vodka The Absolut Company följd av en enda plats: den lilla staden Åhus i södra Sverige. Med sina 10.000 invånare inte kan vara tillräckligt stor för att visas på en världsatlas, men den destillerade vodka är väl känt över hela världen. Eftersom höstvete odlas i regionen tills vattnet från vår egen djup brunn, Åhus har The Absolut Company råvaran för att producera miljontals flaskor av Absolut Vodka säljs över hela världen.

More about the Producer

Reviews of Absolut Comeback 1L

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Absolut Comeback 1L:Betyg Absolut Comeback 1L:

4 /5

SMAKNOTER:

 • Färg: Transparent och kristallin.
 • Lukt: Ren, intensiv och rund bukett; söta toner av vete och torkad frukt.
 • Smak: Fyldig, mjuk och klibbig; kännetecknas av inslag av torkad frukt och inslag av söt vete.

TILLVERKARE: The Absolut Company

LAND: Sverige.

SPECIALPRODUKTION: Utförs endast med naturliga ingredienser och utan tillsatt socker De två huvudingredienserna är det rena och fria från eventuella föroreningar vatten från en djup brunn i Ahus, hemstaden Absolut, och det svenska vintervete, som växer under snön under vintern och för vars odling användningen av gödningsmedel är minimal. Destillationen är kontinuerlig, densamma uppfann av Lars Olsson Smith 1879.

ALKOHOL: 40%

Se mer
,

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Färg: Transparent och kristallin.Lukt: Den har en aromatisk komplexitet, med fina toner av citrus, vita druvor, papaya, dragon frukt, nötter, örter, spannmål, färska blommor och blommor.Smak: Den har en glans böter på gommen, med intensiva citrustoner och sammetslen, vita druvor, papaya, dragon frukt, färska blommor, nötter, örter, spannmål och blommor.PRODUCENT: The Absolut Company.LAND: Sverige.UTARBETNINGSDETALJER: Denna vodka görs enbart med naturliga ingredienser, använda utan tillsats av socker. De särskilda ingrediens återgår till produkter av denna tillverkare är höstvete, som väljs och planterade under hösten, och vatten som kommer från en brunn i djupet av Ahus där den är skyddad från föroreningar.ALKOHOL: 40%
Se mer
,

Andra produkter från samma destilleri