Vinho Verde

Gazela Vinho Verde

75cl Volume

WS81Wine Spectator

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Andra Årgångar: Andra årgångar
2015 och 2012
Beteckning:Vinho Verde (Vinho Verde, Portugal)
Källare: Gazela
Volym : 75cl
Vindruvor : Azal Branco, Loureiro, Pedernã, Trajadura
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 9
Gazela är tillverkaren av den här Gazela Vinho Verde (48,76kr), en vit vin från Vinho Verde tillverkad av trajadura, pedernã, loureiro och azal branco druvor och har ett alkoholinnehåll på 9%. Gazela Vinho Verde är den perfekta vit att kombinera med laxsallad och krabba. Drinks&Cos användare recenserade den här vit vin med 4,2 av 5 poäng och fick de följande poängerna: wine spectator betyg: 81.

Beskrivning av Gazela Vinho Verde

Gazela Vinho Verde (Azal Branco, Loureiro, Pedernã och Trajadura)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: gulgröna, citrus gult ljus.
 • Nose: aromer av citrus och tropiska frukter och blommor.
 • Mun: lätt gasutsläpp. Färskt fruktig, syraförförande och viktad stimulerande.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Bodegas Gazela, Sogrape Vinhos. Gazela är det första varumärket vitt vin, som producerades av Sogrape och marknader. Den omprofilering och ompositionering av Gazela 2004 levererades inom ramen för den årliga reklamtävlingen från kommissionen till vinregionen grön (CVRVV) med den 10: e branden Gazela varumärke förekommer i mer än 50 länder på fem kontinenter och är sedan 2004 den största reklaminvesteringarna i kategorin viner i Portugal, ett faktum som Green är ännu mer relevant när du registrerar dig i vinet segmentet. Gazela etikett har en dubbel tätning, så att den kan läsas även om flaskan inte sett framifrån.Namnet "Vinho Verde" kommer från regionen Minho, på norra gränsen till Spanien, som är vintergröna och vet inte året. Det finns många regniga dagar och det finns en hög grad av fuktighet.

DRUVOR: Trajadura, Pedernã, Loureiro och Azal Branco

ÅLDRANDE: rostfritt stål.

UTARBETANDE: dekantering kall (12 ° C), och jäsning vid en kontrollerad temperatur (16-18 ° C). Vin innehåller sulfiter.

ATT KOMBINERA MED VINET: sallad och fisk, skaldjur, aptitretare, pasta.

SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL: 9%

se mer

How to serve

Förbrukningstemperatur

6-8

Points and awards

WS81Wine Spectator 2006: Bronze - Decanter World Wine Awards UK2005: Bronze - Challenge du Vin France2005: Bronze - Decanter World Wine Awards UK2005: Bronze - International Wine and Spirits Competition UK

Reviews of Gazela Vinho Verde

4.2

25 customer reviews
 • 5
  12
 • 4
  11
 • 3
  0
 • 2
  1
 • 1
  1
Your rating for Gazela Vinho Verde:Betyg Gazela Vinho Verde:

4/5

Inte ett vin för allvarliga tider, men i god bemärkelse. Det är färskt, glad, ljus, ett vin som föredrar att ta långt in på våren och sommaren, tillsammans med en paella eller en platta med grillade räkor.
Se mer,

Gazela Vinho Verde, para buenos momentos

2 /5

Utmärkt leverans, men tyvärr måste jag säga att det vin som levereras har ingenting att göra med grön vin som druckit i Portugal !! även olika smaker mellan två flaskor av samma vin !! Jag är mycket ledsen också för att jag gjorde ett dåligt intryck med mina vänner. Det en billigt vin avsedd för den utländska marknaden ???
Se mer
,

5 /5

Utmärkt för fisk och skaldjur.
Se mer
,

4.5 /5

Det är ett ungt vin och mycket trevlig
Se mer
,
Se mer