Vidigueira

Vila Gamas Vidigueira 2017

75cl Volume

55,77kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
2018 och 2016
Beteckning:Vidigueira (Alentejo, Portugal)
Källare: Adega da Vidigueira
Volym : 75cl
Vindruvor : Aragonêz, Alicante Bouschet, Trincadeira
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Adega da Vidigueira producerar den här Vila Gamas Vidigueira 2017 , en röd vin från regionen Vidigueira som innehåller trincadeira, alicante bouschet och aragonêz av 2017 och presenterar ett alkoholinnehåll på 13%. Drinks&Cos användare värderar den här röd vin till 4 av 5 poäng.

Elaboration of Vila Gamas Vidigueira 2017

Vila Gamas Vidigueira 2017 (Aragonêz, Alicante Bouschet och Trincadeira)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Detta vin har djupa nyanser av rubinröd med granat lowlights.
 • Näsa: Blandningen av mörka druvor i detta vin erbjuder denna dryck med en komplex fruktig doft. Aromer av röda bär och frukter är det mesta av smakprofil av detta vin. Inslag av vanilj lägga ett extra lager av sin salta smak.
 • Mun: Detta vin har en slät yta, trots sin sura natur. Den fruktig doft ger söt smak av detta vin. Drinkers kan förvänta fruktsmaker och röda bär, som körsbär. Inslag av vanilj till denna.

URSPRUNGS: Vidigueira

VINTILLVERKARE: Detta vin görs och säljs av Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito och Kuba, CRL. De får sina druvor från regionen Alentejo i Portugal. Detta område är känd för sina varma somrar och kalla vintrar.

DRUVOR: Alicante Bouschet, Aragonez och Trincadeira.

Åldring: Åldrande av detta vin utförs vid en temperatur mellan 26-30 ° C kontrolleras. Eftersom detta är ett rött vin, kan kunder fortsätter att flaska gammalt vin innan du dricker det.

UTARBETANDE: De tre druvsorter som används i detta vin är alla kommer från regionen Alentejo i Portugal. Medan Adega Cooperativa är förtegen om sina oenologiska metoder, kan vi anta att jäsa druvorna med skalet på fötterna, som vin har en mörkröd färg. Druvorna bearbetas av garvningsprocessen och genomgå mellan 26-30 ° C temperatur.

ATT KOMBINERA MED VINET: Denna röda vin par bäst med rött kött, särskilt fläsk. kryddat kött går också bra med detta vin.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

Alkohol: 13,5%

se mer

Reviews of Vila Gamas Vidigueira 2017

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Vila Gamas Vidigueira 2017:Betyg Vila Gamas Vidigueira 2017:

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Detta vin har djupa nyanser av rubinröd med granat lowlights.Näsa: Blandningen av mörka druvor i detta vin erbjuder denna dryck med en komplex fruktig doft. Aromer av röda bär och frukter är det mesta av smakprofil av detta vin. Inslag av vanilj lägga ett extra lager av sin salta smak.Mun: Detta vin har en slät yta, trots sin sura natur. Den fruktig doft ger söt smak av detta vin. Drinkers kan förvänta fruktsmaker och röda bär, som körsbär. Inslag av vanilj till denna.URSPRUNGS: VidigueiraVINTILLVERKARE: Detta vin görs och säljs av Cooperative Adega de Vidigueira, Alvito och Kuba, CRL. De får sina druvor från regionen Alentejo i Portugal. Detta område är känd för sina varma somrar och kalla vintrar.DRUVOR: Alicante Bouschet, Aragonez och Trincadeira.Åldring: Åldrande av detta vin utförs vid en temperatur mellan 26-30 ° C kontrolleras. Eftersom detta är ett rött vin, kan kunder fortsätter att flaska gammalt vin innan du dricker det.UTARBETANDE: De tre druvsorter som används i detta vin är alla kommer från regionen Alentejo i Portugal. Medan Adega Cooperativa är förtegen om sina oenologiska metoder, kan vi anta att jäsa druvorna med skalet på fötterna, som vin har en mörkröd färg. Druvorna bearbetas av garvningsprocessen och genomgå mellan 26-30 ° C temperatur.ATT KOMBINERA MED VINET: Denna röda vin par bäst med rött kött, särskilt fläsk. kryddat kött går också bra med detta vin.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CAlkohol: 13,5%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Vila Gamas Vidigueira 20172018

4/5

Vinet köps på Uvinum, eller hur?.
Den är mörkt röd. Dominerande doft av svarta vinbär. Mycket fet för att vara röd.
Se mer
Stella Asplund