Italien

Martini Rosso 1L

1L Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:vermouth (Spritdrycker)
Producent: Martini & Rossi
Volym : 100cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 15
Land: Italien
Typ Vermouth: Röd
Martini Rosso 1L (88,32kr) av Martini & Rossi: en vermouth med ursprung i Italien med ett alkoholinnehåll på 15%. Drinks&Cos användare gav den här vermouth med 4,1 utav 5 poäng.

Beskrivning av Martini Rosso 1L

Martini Rosso 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • View: Den Martini Rosso 1L är ljusröd med bärnsten reflektioner.
 • Doft: dofter vermouth komplexa och rika, är bittra örter balanseras av en viss sötma.
 • Smak: något sammandragande attack ger vika för en balanserad och strukturerad gommen, perfekt balans mellan de olika smaker. Finishen är färskt.

PRODUCENT: Martini vermouth är inte den första som ska skapas, men det är verkligen den mest kända. Detta rykte beror på införlivandet av två kompletterande talanger, Luigi botaniska Rossi som uppfann det ursprungliga receptet och hållas hemliga fram till idag, och Alessandro Martini, vinhandlare och särskilt stor säljare och banbrytande marknadsföring och derivat produkter. Detta starkvin blev således mellan 1863, datum för dess tillkomst 1929 och sälja vermouth i världen. Det är fortfarande marknadsledande och grunden för många drinkar.

Italien.

UPPGIFTER OM Förberedelser: I slutet av artonhundratalet, är starkvin en mycket populär dryck i Europa, men konkurrensen är hård och rykte varje är ofta begränsad till tillverkningsområdet. De Martini Rosso 1L, monterings italienska sorter, fyrtio infused växter och neutral alkohol har överskridit den regionala sidan av drycken i en kosmopolitiska mellanmål. Vad favoritdryck av James Bond är Martini är inte främmande för framgång varumärket.

Alkohol: 15%

se mer

Reviews of Martini Rosso 1L

4.1

17 customer reviews
 • 5
  1
 • 4
  16
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Martini Rosso 1L:Betyg Martini Rosso 1L: