Italien

Carpano Antica Formula 1L

1L Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:vermouth (Spritdrycker)
Producent: Fratelli Branca Distillerie
Volym : 100cl
Volym Av Alkohol : 16.5
Land: Italien
Allergener: Innehåller Sulfiter
Den här vermouth, Carpano Antica Formula 1L (274,85kr), är tillverkad av Fratelli Branca Distillerie från Italien med en alkoholhalt på 16.5%. Drinks&Cos användare ger den här Carpano Antica Formula 1L 4,5 av 5 poäng.

Beskrivning av Carpano Antica Formula 1L

Carpano Antica Formula 1L

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Brun bärnsten reflektioner.
 • lukt: kryddig och citrus anteckningar åtföljs av en intensiv doft av vanilj.
 • Smak: Rund smak, rik, vanilj, reproducera samma dofter. Allt detta kombineras med anteckningar, datum, kakaobönor pomerans och saffran kommer från Iran höglandet.

PRODUCENT: Carpano Vermouth har århundraden av historia, som går tillbaka till 1786, när Antonio Benedetto Carpano uppfann formeln (som fortfarande är hemligt) som gav upphov till den kategori av vermouth, genom att blanda örter och kryddor med Moscato vin. Antonio Carpano recept var en omedelbar succé när den hade godkännandet av samma Victor Amadeus III, som antagits mellan konsumtion av den kungliga familjen.

Italien.

UPPGIFTER OM BEREDNING: Produktionsprocessen sker genom extraktion av aromatiska växter, placeras i den varma och kalla infusion, extraktion eller, beroende på råmaterialet, noggrant följer ett recept som hålls hemlig av slutet 1786. processen är mycket exakt och ger lång och, senare, en andra fas av åldrande, som kan pågå flera månader. Slutligen, efter att ha tillbringat alla stadier av kvalitetskontroll, är produkten klar att buteljeras.

Alkohol: 16,5%

se mer

Reviews of Carpano Antica Formula 1L

4.5

21 customer reviews
 • 5
  6
 • 4
  15
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Carpano Antica Formula 1L:Betyg Carpano Antica Formula 1L:

5/5

En annan smak vad jag var van, men mycket trevligt att ta.
Se mer,

Carpano Antica Formula 1L

4 /5

- Det här var den första vermouth används för att göra föregångaren till den klassiska martini, The Martinez, blandat med Bokma Genever, som var den första gin att slå förbudet i New York.
- En sällsynt specialitet, unik för sin bukett och producerade i begränsat antal med klokt hantverk och tillgängliga i dyrbara numrerade flaskor av blåst glas, från uppfinnarna av Vermouth, Carpano.
- Flaskan, utrustad med en kork, är packad som en värdefull paket.
- Har det kallt - också läckra i slutet av en måltid i kombination med söta bakverk.
Se mer
,

5 /5

Den Carpano vermouth min favorit, Classico Bianco, Punt e Mes och Antica Formula ... Jag föredrar alltid ensam.
Se mer
,

Carpano Antica Formula 1L Espléndido

5 /5

Det var verkligen en gåva. Naturligtvis, den person som jag gav it've älskade honom. Enligt honom är det rikaste vermouth har någonsin ätit. Mycket glad över att ha valt den mest lämpliga och det ännu mer.
Se mer
,
Se mer