Valdeorras

Valdesil Montenovo Godello 2018

75cl Volume

GP90Peñín

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Valdeorras (Galicia, Spanien)
Källare: Bodega Valdesil
Volym : 75cl
Vindruvor : Godello
Allergener: Innehåller Sulfiter
Bodega Valdesil skapar den här Valdesil Montenovo Godello 2018 (137,43kr), en vit vin från Valdeorras som innehåller godello av 2018. vin vit fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare och har även de följande värderingarna: peñin betyg: 90.

Description of Valdesil Montenovo Godello 2018

Valdesil Montenovo Godello 2018 (Godello)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: halmgul.
  • Näsa: En näsan ren och känsliga växtbaserade anteckningar, persikor och päron frukt typ
  • Mun: torr, ljus-trehjulig men med en slät textur.

URSPRUNGSBETECKNING: Valdeorras.

DRUVOR: Godello.

UTARBETANDE: vinframställning gårdar med liknande markegenskaper. Handplockade i lådor om 20 kg, snabb transport till vingård. Urvalstabell. Kort maceration. Statiska avsättnings och jäsning av jäst. Ingen malolaktisk jäsning. Klarningsmedel av mineraliskt ursprung. Cold stabilisering och lätta filtrerings landar.

ATT KOMBINERA MED VINET: Vit fisk och sushi.

SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 °C

ALKOHOLHALT: 13%

se mer

Points

GP90Peñín

Reviews of Valdesil Montenovo Godello 2018

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Valdesil Montenovo Godello 2018:Betyg Valdesil Montenovo Godello 2018:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: halmgul.Näsa: En näsan ren och känsliga växtbaserade anteckningar, persikor och päron frukt typMun: torr, ljus-trehjulig men med en slät textur.URSPRUNGSBETECKNING: Valdeorras.DRUVOR: Godello.UTARBETANDE: vinframställning gårdar med liknande markegenskaper. Handplockade i lådor om 20 kg, snabb transport till vingård. Urvalstabell. Kort maceration. Statiska avsättnings och jäsning av jäst. Ingen malolaktisk jäsning. Klarningsmedel av mineraliskt ursprung. Cold stabilisering och lätta filtrerings landar.ATT KOMBINERA MED VINET: Vit fisk och sushi.SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 °CALKOHOLHALT: 13%
Se mer
,