Antinori är tillverkaren av den här Antinori Tenuta Guado al Tasso Vermentino 2018 (181,50kr), en vit vin från Toscana tillverkad av vermentino av 2018.

Teknisk arket · Antinori Tenuta Guado al Tasso Vermentino

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Toscana (Italien)
Källare: Antinori
Volym : 75cl
Vindruvor : Vermentino
Allergener: Innehåller Sulfiter

Beskrivning · Antinori

Antinori Tenuta Guado al Tasso Vermentino 2018 (Vermentino)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Detta vin är en vacker och storslagen ljusgul med grönaktiga fläckar av färg som ger glans till vin. Det är klart, ren och genomskinlig.
 • Näsa: presenterar ett brett utbud av doftande och intensiva aromer av gul frukt, vita blommor och citrus konstaterar att slutföra sina aromatiska profilen.
 • Mun: Det är trevligt, välsmakande, med en utmärkt balans mellan friskhet och mineralitet. En lång eftersmak med inslag av citrus.

URSPRUNGSBETECKNING: skärdjup Bolgheri.

VINTILLVERKARE: Antinori.

DRUVOR: 100% Vermentino.

ÅLDRANDE: 5 månader i rostfria ståltankar.

UTVECKLING: Druvorna var de-härrörde, krossade och försiktigt pressas försiktigt. Den resulterande vörten överfördes till fermenteringstankar temperaturkontrollerad rostfritt stål där den alkoholjäsning ägde rum vid en temperatur av 16 ° C

ATT KOMBINERA MED VINET: kan fungera som en starter, med lock, soffor ... Med fisk och skaldjur. Marinerad ris eller pasta med fisksåser.

SERVERINGSTEMPERATUR: 08.06 ° C

ALKOHOLHALT: 13%

Antinori

Den Antinori familj har ägnat mer än 600 år av vinframställning, från tiden i 1385 då Giovanni di Piero Antinori blev en del av Arte Fiorentina dei Vinattieri. Under den långa historia som spänner över 26 generationer, som sträcker sig över, har familjen alltid tagit hand om personligen av...

Köp Vin Antinori:

Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att sätta betyg på den.

Summan av betyg

(0 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0

Bästsäljare Toscana