• Send to:
  • +44 2035140552 10h-18.30h
  • Korg
Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia

Adress:
Avda. De Vizcaya, 3
stad:
Haro (Postnummer 26200)
Plats:
La Rioja, La Rioja
Land:
Spanien
Telefon:
(+34) 941 310 244
Fax:
(+34) 941 310 788
Hemsida:
http://www.lopezdeheredia.com/

Tondonia vingård är val och kärlek. 2 ord som blev bibel sina viner, har högst R. Lopez de Heredia Vina Tondonia varit och predikar i över ett sekel. Över hundra år där, genom fyra generationer och trots kontinuerliga och frestande erbjudanden om multinationella företag de absorberar alla typer av företag, förblir R. Lopez de Heredia Vina Tondonia winery en familj där fyra generationer som har lett, har fortsatt filosofi och arbets- och social maximal genomförs av dess grundare mer än 132 år sedan.

Vården av vingårdarna i Vine Tondonia, den noggranna urvalet av druvor, lagras i ekfat, inom ramen för sina djupa tunnlar och den efterföljande åldring i flaskor, ge upphov till dessa begåvade viner fint nyanserade att de gör exceptionella "bouquet".

Under en lång tid, viner från Viña Tondoniamottagna olika namn, beroende på typ av bearbetning, varumärken sjönk till nuvarande och berömda i dag i fem världsdelar, under ledning av "Viña Tondonia" som planerat grundare i hans tidiga drömmar.

Tondonia Vine är den mest spektakulära i Haro. Beläget i ett skal och omfamnas av Ebro bildar en halvö, bildar ett landskap av avlagringar, kalksten och popplar.

Lopez de Heredia har också tre andra vingårdar också inbäddat i Rioja Alta sitt mikroklimat -beneficiándose netto atlántica- inflytande kallas Viña Cubillo, Viña Vineyard Bosconia och Zaconia. Dessa odlingar görs i lämpliga proportioner, så att kvalitet och ursprung från vingårdarna, den viktigaste basen av prestige våra viner.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Viña Tondonia - Bodegas R. López de Heredia vin

Filter

Kategori

Typ Av Vin

Vinland

Beteckningar

Robert Parker

Butiker