Vidigal Wines

Vidigal Wines

Adress:
Estrada Da Ribeira, 230
stad:
Cortes (Postnummer 2410-502)
Land:
Portugal
Telefon:
+351 244 819 480
Fax:
+351 244 819 481
Hemsida:
http://www.vidigalwines.com/portal/

Vidigal Wines är ett företag som tillverkar tysta och starkviner, medelstora och familj karaktär, som ligger i området Leiria centrala Portugal. Ursprunget till företaget går tillbaka till början av nittonhundratalet, en gård som grundades av en Canon i kyrkan. Under hela förra seklet företaget träffade ett par ägare fram till början av 90-talet den nuvarande direktören, António Lopes Mendes - tog över ledningen. Sedan dess har Vidigal såg stora förändringar och tekniska framsteg som nu gör att du kan producera cirka 3 miljoner flaskor per år.

För närvarande är Vidigal fördelas mellan 40% av den norska huvudstaden och 60% innehas av direktören med dubbla portugisisk-dansk nationalitet, António Mendes Lopes. AM Lopes har över 30 års erfarenhet i vinvärlden. Han skapade och utvecklade ett importföretag av internationella viner i Danmark. Genom importören fungerar fick han en stor erfarenhet och kunskap om viner från olika delar av världen. António Mendes Lopes deltar aktivt i utarbetandet av vin tillsammans med två vinproducenter:António Ventura ansåg vinmakaren av året i Portugal 2006 och Rafael Neuparth.

Med en export på ca 90% hade Vidigal till 5 år i rad bästsäljande vin i Norge som representerade en bedrift som aldrig tidigare uppnåtts av någon portugisisk produkt som helst i världen. Att sälja cirka 40 viner i mer än 30 länder, är Vidigal säkerligen en av de mest internationella vin företag i Portugal.

Produktionsnivån, Vidigal Wines har etablerat flera samarbeten i vinregionen i Lissabon som totalt utgör cirka 450ha. vingårdar. också har många partnerskap i andra producerande regioner i Portugal, totalt 7 regioner: Lissabon, Tejo, Douro, Alentejo, Dao, gränser och Vinho Verde.

Den stora majoriteten av Vidigal viner, i synnerhet vinregionen Lissabon, produceras mycket nära Atlanten - ca 30 km - och som sådan lider stort inflytande över Atlanten vindar vilket resulterar i friska viner och alltid mycket fruktig. De viktigaste druvsorter utlizadas i Vidigal viner är: Touriga Nacional, Aragonez (Tinta Roriz), Castelão, Syrah och Cabernet.

Vidigal Wines "det bästa vinet till lägsta möjliga pris."

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Vidigal Wines vin