Niepoort

Niepoort

Adress:
Rua Cândido Dos Reis, 670
stad:
Vila Nova De Gaia (Postnummer 4400-071)
Plats:
Douro, Guarda
Land:
Portugal
Telefon:
+351 223 777 770
Fax:
+351 223 320 209
Hemsida:
http://www.niepoort-vinhos.com/

Är en oundviklig Niepoort viner i Portugal. Mest känd för sina portviner från flera år sedan är också ett bra varumärke av torrt vin, rött och vitt, från regionen Douro.

Niepoort är ett oberoende familjeföretag i över 150 år. 5 generationer har gått sedan starten år 1842.

Att äga Quintas och vingårdar i Douro var ett viktigt steg i produktionen av portvin och skapandet av den första starkviner Niepoort. Napoles AV 1QUINTA har cirka 30 hektar vingårdar, vingårdarna är på en höjd av 80 250 m och deras ålder varierar mellan 26 och 80 år.

Quinta do Carril, ligger bredvid Quinta de Napoles, ger ytterligare 9 hektar vinodlingar. Hans gamla vinstockar producerar druvor som det är vinframställning Batuta.

en region som traditionellt ger de bästa Port viner.)

Produktionen i Quinta de Baixo.

Quinta da Lomba 5 hektar vinodlingar som är äldre än 60 år, vid foten av Serra da Estrela.

Möjligheten att arbeta med sådana olika terroir som Bairrada (kalksten), Dão (granit) och Douro (skiffer) är fascinerande Niepoort familj.

Konsten av Master Blender har också gått från generation till generation. Från och med idag, är det 5: e generationen Mästare Blender av Nogueira familjen som integrerar House Niepoort.

Niepoort: s uppdrag är att behålla sin ställning "nischaktör" genom att fortsätta att producera viner från Porto och Douro viner differentierade genom allians av sekulära tradition och innovation.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Niepoort vin