Ervideira

Ervideira

Land:
Portugal
Telefon:
+351 266 950 010
Hemsida:
http://ervideira.pt/www/

Egenskapen av Monte da Ribeira och Herdadinha tillhör familjen Leal da Costa, som är den första skivan i namnet Maria Luisa Godinho N.1807, mormor till den 1: e Conde D'Ervideira som startade produktionen av Ervideira-vinerna 1880 farfar till de nuvarande producenterna.

Conde D'Ervideira, uppkallad efter José Perdigão Rosado de Carvalho, fick titeln King Carlos I som ett erkännande för sitt sociala arbete i regionen, som förutom att vara en stor bonde som genererade hundratals jobb, var också en politiker , filantropist, borgmästare i Évora, grundare av Casa Pia och en hög medlem av Santa Casa da Misericórdia, bland andra ställningar.

Under de första generationerna hade vinproduktionen varit att tillhandahålla familjen, liksom att mata och betala lönerna för de många anställda i jordbruksföretaget.

Idag har företaget 160ha vingårdar fördelade av de två fastigheterna, tillägnad produktion och försäljning av viner av en unik karaktär, vilket gör Ervideira till en "ambassad" av fantastiska viner runt om i världen.

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Ervideira vin