Antinori

Antinori

Adress:
Via Cassia Per Siena 133 Loc. Bargino
stad:
San Casciano Val Di Pesa (Postnummer 50026)
Plats:
Toscana, Toscana
Land:
Italien
Telefon:
+39 055 23 595
Fax:
(+39) 055 235 987
Hemsida:
http://www.antinori.it

Den Antinori familj har ägnat mer än 600 år av vinframställning, från tiden i 1385 då Giovanni di Piero Antinori blev en del av Arte Fiorentina dei Vinattieri. Under den långa historia som spänner över 26 generationer, som sträcker sig över, har familjen alltid tagit hand om personligen av butiker, konferens en innovativ, ibland modiga val, men de var alltid tillsammans med en orubblig respekt för traditionen och marken.

Idag Marchese Piero Antinori är direktör i företaget av hans tre döttrar Albiera, Allegra och Alessia, som är involverade i familjeföretaget och mycket engagerade i verksamheten.

Hans öga på tradition, passion och instinkt har gjort Antinori en av de ledande italienska producenterna av kvalitetsviner.

Varje vintage, varje terroir, är varje idé en ny början, ett nytt samtal till företaget för att öka dess kvalitet. Marchese Piero älskar att upprepas motto: "Även om de gamla rötterna spelar en mycket viktig roll i vår företagsfilosofi, har de aldrig blockerat vår innovationsanda."

Antinori experimente ständigt i sina vingårdar och källare. Exakt samma, oavsett om det gäller metoderna för odling, höjden av vingårdar, jäsningsmetoder och temperaturer eller de traditionella och moderna tekniker för vinframställning. Eller träslag, storlek och ålder fat och olika mognadstider i flaskan.

Piero Antinori: "Vi har visat genom åren att det är möjligt att producera internationellt erkända fina stilfulla och eleganta viner i Toscana och Umbrien, samtidigt bevara sin ursprungliga karaktär."

Bästsäljare - Köp rekommenderat Producera av Antinori vin

Filter

Till försäljning