• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018

Baglio del Cristo Di Campobello (Terre Siciliane)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

113,85kr + 65,45kr Leverans (48 timmar)

113,85kr/enhet

Leverans: Grand Cru Wijnen (Nederländerna)

kr You will receive 0.14 points for each unit bought

Baglio del Cristo Di Campobello skapar den här Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 (113,85kr), en vit vin från regionen Terre Siciliane producerad med inzolia, grillo och chardonnay från 2018 årgång. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här vit enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2017, 2016 och 2015
Beteckning:Terre Siciliane (Sicilien,Italien)
Källare: Baglio del Cristo Di Campobello
Volym : 75cl
Vindruvor : Chardonnay, Grillo, Inzolia
Allergener: Innehåller Sulfiter

Beskrivning · Baglio del Cristo Di Campobello

Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 (Chardonnay, Grillo och Inzolia)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 har en hy ljusgul, grönaktig.
 • Näsa: blommiga noter invadera näsan med inslag av vita melon och grönt äpple.
 • Mun: Smaken är fräsch och balanserad, med intensiva fruktaromer och citrus. Finishen är slät och elegant, med inslag av örter och kryddor.

URSPRUNGS: Terre Siciliane

VINTILLVERKARE: Baglio del Cristo di Campobello. Med vinstockar som ligger på en genomsnittlig höjd av 260 meter över havet som huvudsakligen består av kalkrika jordar, var detta vin inspirerad av presentationen av Agrigento Sicilien genom att kombinera de mest fantastiska vita sorter.

DRUVOR 25% Grillo, 25% Chardonnay, 25% Inzolia och 25% Catarratto.

ÅLDRANDE: Detta vin är mognat i två steg. Först passerar tre månader i bottensatsen, och passerar sedan ytterligare två månader på flaska innan marknadsföring.

UTVECKLING: Druvorna skördas och ut för bästa kvalitet innan de utsätts för strippning och en kort och mild maceration process. Vörten sedan försiktigt tryck och fick stå vid kall temperatur. Alkoholjäsning fortsätter i behållare av rostfritt stål, innan vinet åldras tills redo för buteljering och släpptes senare.

ATT KOMBINERA MED VINET: Detta är idealiskt med vita mjuka livsmedel såsom mager fisk, skaldjur och vegetariska rätter, men också fungerar bra som förrätt.

SERVERINGSTEMPERATUR: 10,08 ° C

Alkohol: 12,5%

Baglio del Cristo Di Campobello

Köp Vin Baglio del Cristo Di Campobello:

Fler recensioner av Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018

Signe Lagerkvist

Publicerad på 12.40

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2018 har en hy ljusgul, grönaktig.Näsa: blommiga noter invadera näsan med inslag av vita melon och grönt äpple.Mun: Smaken är fräsch och balanserad, med intensiva fruktaromer och citrus. Finishen är slät och elegant, med inslag av örter och kryddor.URSPRUNGS: Terre SicilianeVINTILLVERKARE: Baglio del Cristo di Campobello. Med vinstockar som ligger på en genomsnittlig höjd av 260 meter över havet som huvudsakligen består av kalkrika jordar, var detta vin inspirerad av presentationen av Agrigento Sicilien genom att kombinera de mest fantastiska vita sorter.DRUVOR 25% Grillo, 25% Chardonnay, 25% Inzolia och 25% Catarratto.ÅLDRANDE: Detta vin är mognat i två steg. Först passerar tre månader i bottensatsen, och passerar sedan ytterligare två månader på flaska innan marknadsföring.UTVECKLING: Druvorna skördas och ut för bästa kvalitet innan de utsätts för strippning och en kort och mild maceration process. Vörten sedan försiktigt tryck och fick stå vid kall temperatur. Alkoholjäsning fortsätter i behållare av rostfritt stål, innan vinet åldras tills redo för buteljering och släpptes senare.ATT KOMBINERA MED VINET: Detta är idealiskt med vita mjuka livsmedel såsom mager fisk, skaldjur och vegetariska rätter, men också fungerar bra som förrätt.SERVERINGSTEMPERATUR: 10,08 ° CAlkohol: 12,5%
Maja Jönsson

Publicerad på 20.05

4 /5

De vita blommornas arom dominerar över resten. Det verkade var en väldigt mjuk vit.
Bäst i ditt område.

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Baglio del Cristo di Campobello Terre Siciliane Cdc Bianco 2015

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Detta Bianco Baglio del Cristo stanna fyra månader på sina egna bottensatsen i temperaturkontrollerade rostfria ståltankar och sedan stanna minst två månader på flaska innan vi får vinet. C. D. C står för Cristo di Bello och är en blandning av Grillo, Chardonnay, Insolia, Cataratto. Detta lycksalig trevliga vitt vin ziit packad med dofter och smaker av vita blommor, melon och lätta citrus. Vinet är elegant och uppfriskande och lite kryddig i slutändan det som gör det gourmet anställningsbar. Vinet är mycket väl balanserad med bra syra och en mjuk konsistens. Detta Baglio Bianco är gott att dricka som en fristående glas men också utmärkt med vitt kött som kyckling och naturligtvis läcker med grillad eller stekt fisk.