Stellenbosch

Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017

75cl Volume

RP92Parker

390,43kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2017 Andra årgångar
2016 och 2015
Beteckning:Stellenbosch (Western Cape, Sydafrika)
Källare: Jordan
Volym : 75cl
Vindruvor : Chardonnay
Allergener: Innehåller Sulfiter
Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017 är en vit vin från Stellenbosch producerad av Jordan som är tillverkad av chardonnay av 2017. vin vit fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare och har även robert parker betyg : 92.

Elaboration of Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017

Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017 (Chardonnay)

Producent: Jordan

OD: Stellenbosch

Vindruvor: Chardonnay

se mer

Betyg

RP92Parker

Reviews of Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017:Betyg Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 2017:

4 /5

Jordan Nine Yards Chardonnay är flaggskeppet i Jordan domän och är ett perfekt äktenskap mellan den gamla och den nya världen. I munnen karakteristiska mineralitet, fin syra och fin struktur genom lie-mogning.
Se mer
,

4 /5

Den Nine Yards Chardonnay åldras sur lie i 13 månader med regelbundna roller fartyg för att få drägg väl blandat med vinet. Näsan är mycket raffinerad med aromer av mandel, muskot, en skvätt smält smör, men alla väl definierade och inte otåliga. Smaken är mycket väl balanserad med frisk syra, inslag av apelsinskal, päron och persika. Detta är en mycket elegant och komplext vitt vin och ingenting för ingenting Jordan är toppdomänen för utmärkt Chardonnay och bevisa att de är med denna flaggskepp Nine Yards Chardonnay. Flaggskeppet Nine Yards Chardonnay är dubbelt av vin tidningen Decanter röstade Best Chardonnay of the World "och vann disputations vintävling.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Jordan Stellenbosch Nine Yards Chardonnay 201720162015

4/5

Den Nine Yards Chardonnay åldras sur lie i 13 månader med regelbunden rullande tunnor i ordning blandas ordentligt bottensatsen att få vinet. Näsan är mycket raffinerad med aromer av mandel, muskot, en skvätt smält smör, men alla väl definierade och inte otåliga. Smaken är mycket väl balanserad med frisk syra, inslag av apelsinskal, päron och persika. Vinet har en stor yta och fick ingenting för ingenting 92 Parker Points. Detta är en mycket elegant och komplext vitt vin och ingenting för ingenting Jordan är toppdomänen för utmärkt Chardonnay och de verkligen bevisa detta flaggskepp Nine Yards Chardonnay. Flaggskeppet Nine Yards Chardonnay är dubbelt av vin tidningen Decanter röstade Best Chardonnay of the World "och vann disputations vintävling.
Se mer
Grand Cru Wijnen

4/5

Jordan Nine Yards Chardonnay 2015: Elegant gröngul. Luktar karamell, smör, kryddnejlika, pincante, med en citron-limeskal. Komplexa smaker på gommen, citrus och mineraler, vilket ger en känsla i munnen tropisk frukt och persika och dess perfekt balanserad med rostade trä melon med en sista gång.
Se mer
Devidavino.com