Spritdryck

Se alla produkter i Spritdryck

Det finns olika typer av sprit, som whisky, vodka, gin, rom ... att nästan alla av oss känner till och har ätit, men vad är en ande?

Sprit är drycker som omfattas i utformningen till destillation. Destillation och avdunstning är 2 mycket likartade processer som kan användas för att separera 2 element. Värm blandningen tills den börjar avdunsta:

  • Om vi ​​håller objektet som inte avdunstar, är den process som kallas avdunstning (till exempel när havsvatten avdunstar och få salt).
  • Om vi ​​håller objektet avdunstat, utvecklar vi en ande.

Att utveckla sprit det första vi gör är att blöta upp den produkt som du vill destillera med vatten och låt jäsa (som med vin, socker produktens förvandlas till alkohol). När producerade alkoholen, bör det vara separat från vattnet.

Eftersom alkoholen börjar avdunsta vid 172 ° F, medan vatten gör vid 212 ° F, är de första ångorna alkoholen. Dessa ångor överförs till en annan behållare där, eftersom de svalna, de kondensera och återvända till sin flytande form.

Det första resultatet kommer att bli en destination av 10 alkohol grader, eftersom det kommer att vara blanda med lite vatten, så du måste upprepa destillation 2 eller 3 gånger för att få en vätska mellan 40 ° och 50 ° alkohol, eftersom de mest kända drinkar ofta har.

Skillnaden mellan de olika andarna blir ursprunget till destillerad alkohol, alkoholen smaksättning med andra produkter, den typ av vatten som används eller en ytterligare lagring på träfat.

Köp Spritdrycker på nätet.

se mer

Drinks&Co rekommenderar

Filter

Till försäljning

Spritdrycker: Bästsäljare

visa alla

Spritdrycker: Bästsäljare - Whisky

visa alla

Spritdrycker: Bästsäljare - Gin

visa alla

Spritdrycker: Bästsäljare - Vodka

visa alla

Spritdrycker: Bästsäljare - Likör och krämer

visa alla