Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia 2018

Tenuta Rapitala (Sicilien)

103,95kr (Ungefär)

Det går inte köpa Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia 2018 vid denna tid.

Från Tenuta Rapitala (Sicilien), fick vi den här Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia 2018 , en röd vin som är tillverkad av syrah av 2018. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här röd enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Sicilien (Italien)
Källare: Tenuta Rapitala
Volym : 75cl
Vindruvor : Syrah
Allergener: Innehåller Sulfiter

Beskrivning · Tenuta Rapitala

Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia 2018 (Syrah)

Producent: Tenuta Rapitala

OD: Sicilien

Vindruvor: Syrah

Köp Vin Tenuta Rapitala:

Fler recensioner av Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia 2018

Publicerad på 20.11

4 /5

Jag köpte flaskan på en vingård.
Röd med violetta reflexer. Aromer av bär. Jag tog det och det smakade mjukt.

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Rapitala Sire Nero Syrah Sicilia 2017

Sally Nykvist
Sally Nykvist

4/5

Vi prövade det under en provsmakning av röd.
Fin röd Bordeaux. Doft av röda rosor. Det verkade vara en mild smak.
Jag åtnjöt den utan annat.
Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Rapitalà Namnet kommer från arabiska och avses mark of god. Arabiska texter och arkitektur finns fortfarande många återfinns i Sicilien på grund av ön i det förflutna Saracen. Detta är vad du kallar en siciliansk värld. Vinet är gjort av 100% Nero Syrah druvor. Denna Rapitalà The far Nero Syrah Sicilia DOC är en läcker rött vin har en intensiv röd färg och har en stark, Medelhavet karaktär. I näsan fruktiga aromer av björnbär och svarta vinbär. I munnen vinet har en fräsch, kryddig smak och är en idealisk komplement till rött kött, curry, kryddig mat.
Mitte Meer
Mitte Meer

4/5

Smaken och utseendet Cantine Tenute Rapitalà i Italien är utan tvekan en av de mest kända husen i Sicilien. Den franska av en adelsman och hans italienska fru lanserade vingård på ruinerna av den förstördes av en jordbävning föregångare Cantine snabbt utvecklats till en ledare. Rapitalà lyckades cirka 225 hektar och är nu drivs av grundarens son, Laurent. De ligger på mellan 400 och 500 meter över havet, som bygger på kalksten vingårdar har idealiska förutsättningar för en framgångsrik Syrah. Den Syrah är internationellt populär och trivs i södra klimat med mycket sol bäst. Druvorna växer på enskilda, utvalda tomter och vinfiziert också åtskilda av paket - en sällsynt och mycket komplicerad process, men som garanterar högsta äkthet och ålder terroir uttryck. Druvorna skördas i september och blöta upp till 10 dagar. Detta säkerställer extrakt, färg, uttryck, bra struktur. I glaset enligt mörkt rubinrött med violett smak. På näsan syrahtypische aromer, djup, ren svart frukt med distinkta kryddiga toner. På gommen, svart skogsbär, vinbär, kaffe, lätta Pinks toner garnerad med fina kaffetoner. Trots allt frukt kraft mycket balanserad, rent och fräscht i gommen. Servering prova Bäst på 14-16º. Den Rapitalà Sire Nero Rosso ser bra med rött kött, grillat och bakverk samt mogna ostar. Utmärkt ackompanjemang till något mer intensiv krydda indiska och asiatiska köket! Den druvor Rapitalà Sire Nero Syrah består av 100% av den internationellt populära Syrah. Origin Det röda vinet Syrah Sire Nero av Rapitalà klassificeras med den skyddade geografiska beteckningen (IGT) Terre Siciliane