• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2015

Baglio del Cristo Di Campobello (Sicilien)

263,45kr (Ungefär)

Det går inte köpa Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2015 vid denna tid.

Baglio del Cristo Di Campobello skapar den här Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2015 , en röd vin från Sicilien som är baserad på 2015 nero d'avola. vin röd fick 4 5 poäng av Drinks&Cos användare och har även de följande värderingarna: robert parker betyg : 94.

Teknisk arket · Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2015 Andra årgångar
2016, 2014, 2013 och 2012
Beteckning:Sicilien (Italien)
Källare: Baglio del Cristo Di Campobello
Volym : 75cl
Betyg: RP94
Vindruvor : Nero D'Avola
Allergener: Innehåller Sulfiter

Beskrivning · Baglio del Cristo Di Campobello

Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2015 (Nero D'Avola)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Den har en intensiv granat röd med några lila nyanser.
 • Näsa: Doften är fruktig främst kännetecknas av de anteckningar som väcker skogen. I bakgrunden finns en touch av trä och i sin tur, något kryddig med inslag av peppar.
 • Mun: Den har en perfekt täthet, vilket gör det lätt att dricka. Även smaker är intensiv, de är inte överväldigande, och därför är vänlig och är balanserad. Den slutliga varar ett tag.

URSPRUNGSBETECKNING: Sicilien.

VINTILLVERKARE: Baglio del Cristo di Campobello.

DRUVOR: Nero d'Avola.

ÅLDRANDE: I franska ekfat.

Utarbetandet: Druvorna skördas för hand och överförs till sorteringsbord, där endast det bästa är gott väljas hejdas. de valda druvorna är urlakade och, efter några timmar, tar jäsa i rostfria ståltankar. Det passerade den första etappen av jäsning resultatet utförs ekfat, där det kommer att mogna under några månader som vill öka uttrycksfullhet. I slutändan klar det och flaska.

ATT KOMBINERA MED VINET: Pasta, rött kött, buljong, några såser, ostar starka smaker.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOLHALT: 14%

Baglio del Cristo Di Campobello

Köp Vin Baglio del Cristo Di Campobello:

Fler recensioner av Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2015

Edith Lind

Publicerad på 12.53

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR: Utseende: Den har en intensiv granat röd med några lila nyanser.Näsa: Doften är fruktig främst kännetecknas av de anteckningar som väcker skogen. I bakgrunden finns en touch av trä och i sin tur, något kryddig med inslag av peppar.Mun: Den har en perfekt täthet, vilket gör det lätt att dricka. Även smaker är intensiv, de är inte överväldigande, och därför är vänlig och är balanserad. Den slutliga varar ett tag.URSPRUNGSBETECKNING: Sicilien.VINTILLVERKARE: Baglio del Cristo di Campobello.DRUVOR: Nero d'Avola.ÅLDRANDE: I franska ekfat.Utarbetandet: Druvorna skördas för hand och överförs till sorteringsbord, där endast det bästa är gott väljas hejdas. de valda druvorna är urlakade och, efter några timmar, tar jäsa i rostfria ståltankar. Det passerade den första etappen av jäsning resultatet utförs ekfat, där det kommer att mogna under några månader som vill öka uttrycksfullhet. I slutändan klar det och flaska.ATT KOMBINERA MED VINET: Pasta, rött kött, buljong, några såser, ostar starka smaker.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOLHALT: 14%

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2014

Sigrid Bengtsson
Sigrid Bengtsson

4/5

En täckande körsbärsfärg. God lukt av cederträ.Den varade inte länge i munnen.
Det bör tas med mat.
En röd för att dricka med denna person.

Reviews about Baglio del Cristo di Campobello Sicilia Lu Patri Nero d'Avola 2012

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

Ren och sublima är en bra sammanfattning av denna stora sicilianska vin gjort på 100% Nero d'Avola. Lu Patri. Druvorna skördas för hand och handen sortering. Efter 18-dagars temperaturstyrd maceration tar utbildning plats i 18 månader åldring i 225 liters franska ek fat (Nevers, Trançais, Allier), som är en tredje roman. Efter denna höjning, fortfarande vinet också ytterligare 10 månader för åldrande i flaskan. Vinet är mörkt rött i glaset med balsamico nötter, aromatiska örter till frukter av björnbär och svarta körsbär. I munnen vinet är rund, mjuk, komplex och varm, med Medelhavet örter med en härlig smak av tobak, lakrits och peppar,. Runda och generös, elegant komplex, fina tanniner med en harmonisk finish och en lång aromatisk finish.