• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016

Bacalhoa (Setubal)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

78,65kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

78,65kr/enhet

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.1 points for each unit bought

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016 (78,65kr) är en söt vin tillverkad av Bacalhoa från regionen Setubal som är baserad på de bästa moscato giallo och moscatel de setubal av 2016 och uppvisar en alkoholstyrka på 17%. Drinks&Cos användare värderar den här söt vin till 4 av 5 poäng.

Teknisk arket · Bacalhôa Moscatel de Setúbal

Typ Av Vin : Vin söt
Årgång: 2016 Andra årgångar
Beteckning:Setubal (Setubal Peninsula,Portugal)
Källare: Bacalhoa
Volym : 75cl
Vindruvor : Moscatel de Setubal, Moscato Giallo
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 17

Beskrivning · Bacalhoa

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016 (Moscatel de Setubal och Moscato Giallo)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Denna unika vin har nyanser av scarlet, blodapelsin och ruby ​​för att kompensera för sin ljusa färg.
 • Näsa: Detta vin Muscat traditionella smaker av apelsiner och andra citrusfrukter, liksom svart te.
 • Mun: I munnen, händer detta vara en fylligt vin. Det är sötare än de flesta viner, delvis på grund av sin dominerande citrus smaker. Men bittra toner bidra till att balansera vinet. Vissa dricker kan också märka en citron sura anmärkning, här och där, lägga till en annan dimension till vinet.

URSPRUNGS: Setubal

VINTILLVERKARE: Detta vin är gjord av Bacolhoa Wines, bosatt i distriktet Setubal i Portugal. Vineriet öppnades 1922, men hade namnet João Pires & Sons. Nu äger vingården över 100 hektar vinodlingar och mer än 20 miljoner liter vin per år.

DRUVOR: Moscatel.

ÅLDRANDE: Detta vin går igenom en mycket kort jäsning. Det åldras på ekfat som används. Däremot detta vin inte mycket trä smak till den. Detta vin behöver inte vara gammal flaska.

FÖRBEREDELSE: När muskatdruvor som fermenteras under en kort tid samlas. Därefter konjak tillsätts, vilket bidrar till sockra vinet. Druvorna uppblötta med skinn sedan vidare. Druvorna slutligen lagras i ekfat preused.

ATT KOMBINERA MED VINET: Detta vin är bäst när serveras med fruktiga eller chokladbaserade desserter.

SERVERINGSTEMPERATUR: 10-12 ° C

ALKOHOL: 17,5%

Bacalhoa

Bacalhoa Wines of Portugal grundades 1922. Numera äger bolaget Quinta do Carmo och koncernen Lafite Rothschild förvärvat några aktier Bacalhoa Vinhos de Portugal. Uppdraget på Bacalhoa Vinhos de Portugal, SA är att vara erkänd som en av de bästa företagen i världen som kombinerar tradition med en...

Köp Vin Bacalhoa:

Fler recensioner av Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2016

Claes Isaksson

Publicerad på 11.33

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Denna unika vin har nyanser av scarlet, blodapelsin och ruby ​​för att kompensera för sin ljusa färg.Näsa: Detta vin Muscat traditionella smaker av apelsiner och andra citrusfrukter, liksom svart te.Mun: I munnen, händer detta vara en fylligt vin. Det är sötare än de flesta viner, delvis på grund av sin dominerande citrus smaker. Men bittra toner bidra till att balansera vinet. Vissa dricker kan också märka en citron sura anmärkning, här och där, lägga till en annan dimension till vinet.URSPRUNGS: SetubalVINTILLVERKARE: Detta vin är gjord av Bacolhoa Wines, bosatt i distriktet Setubal i Portugal. Vineriet öppnades 1922, men hade namnet João Pires & Sons. Nu äger vingården över 100 hektar vinodlingar och mer än 20 miljoner liter vin per år.DRUVOR: Moscatel.ÅLDRANDE: Detta vin går igenom en mycket kort jäsning. Det åldras på ekfat som används. Däremot detta vin inte mycket trä smak till den. Detta vin behöver inte vara gammal flaska.FÖRBEREDELSE: När muskatdruvor som fermenteras under en kort tid samlas. Därefter konjak tillsätts, vilket bidrar till sockra vinet. Druvorna uppblötta med skinn sedan vidare. Druvorna slutligen lagras i ekfat preused.ATT KOMBINERA MED VINET: Detta vin är bäst när serveras med fruktiga eller chokladbaserade desserter.SERVERINGSTEMPERATUR: 10-12 ° CALKOHOL: 17,5%
Agnes Jönsson

Publicerad på 20.08

4 /5

Bacalhôa Moscatel de Setúbal Muscat 2016

Det rekommenderades av en vän.
Vet inte om det är problem med 2016 men jag tyckte att färgen var mycket avslagen. Vita blommor kan ses på Bacalhôa Moscatel de Setúbal Muscat. Det var en god smak.

Summan av betyg

(2 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  2
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 2 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2017

Linnea Stenbeck
Linnea Stenbeck

4/5

Denna Moscato Giallo är glädjande. Det smakade jordgubbsgodis.
Jag tog det med en tårta.
Jag presenterade den för min bästa vän.

Reviews about Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2015

Ingvor Erlandsson
Ingvor Erlandsson

4/5

Bacalhôa Moscatel de Setúbal 2015
Jag tvivlar inte, jag köper det på Uvinum.
Denna Moscatel är glädjande. Rika aromer av jäst. Det smakade mustigt.
Edith Lindquist
Edith Lindquist

4/5

Smakanmärkningar:Utseende: Bacalhoa Moscatel de Setubal 2015 är en djup vinröd färg.Näsa: Detta vin har en doft utveckling. Anteckningar av apelsin, citrus, torkade aprikoser, russin och vissa jasmin dominerar, men lite ljus ek är också närvarande.Mun: Detta är en cool starkvin, mineral och fruktig, med en krämig kropp, uppfriskande syra och en lång, kvardröjande finish. koncentrerade smaker av apelsin, fikon, karamell och honung är vad som definierar detta vin, från första klunken. Detta vin har en stark åldrande potential, och gjorde det möjligt för konsumenten att besluta om att dricka nu eller hålla det tappats i ytterligare 3 år.URSPRUNGS: SetubalVINTILLVERKARE: Bacalhoa.DRUVOR: 100% MuskatÅLDRANDE Bacalhoa Moscatel de Setubal 2015 åldras med begagnade ekfat för ett par månader innan buteljering utförs.UTARBETANDE: Jäsningen sker i rostfria ståltankar och varar bara ett par dagar före avbrott med anden. Vinet finns kvar i tankarna för efter maceration processen under den kommande vintern.ATT KOMBINERA MED VINET: Detta är en stor aperitif vin, men inte bara det. Den kombinerar perfekt med desserter av alla slag, men särskilt choklad.SERVERINGSTEMPERATUR: 10-12 ° CALKOHOL: 17,5%