Sancerre

Château de Sancerre Rosé 2018

75cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin rosaaktig
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Sancerre (Loire, Frankrike)
Källare: Chateau de Sancerre
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Chateau de Sancerre är tillverkaren av den här Château de Sancerre Rosé 2018 (213,79kr), en rosaaktig vin från regionen Sancerre baserad på 2018 druvor och kommer med ett alkoholinnehåll på 13%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här rosaaktig vin 4 utav 5 poäng.

Beskrivning av Château de Sancerre Rosé 2018

Château de Sancerre Rosé 2018

Smakanmärkningar:

 • Utseende: blek rosa ljus.
 • Näsa: toner av citrus och gult fruktkött.
 • mun: en trevlig, balanserad attack, full och generös, inslag av grapefrukt. söt och tillgiven finish med en god uthållighet i gommen.

URSPRUNGSBETECKNING: Sancerre.

VINTILLVERKARE: dess terroir nytta av en oceanisk klimat försämras och kiseldioxidhaltiga stenar, sandiga loams, småsten av chert, sandsten och kalksten.

DRUVOR: Pinot Noir.

ATT KOMBINERA MED VINET: som en aperitif, med kallskuret.

SERVERINGSTEMPERATUR: 11 ° C

ALKOHOLHALT: 13%

se mer

Reviews of Château de Sancerre Rosé 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Château de Sancerre Rosé 2018:Betyg Château de Sancerre Rosé 2018:

4 /5

2018 - Ej avtals bild. Klänningen av Château de Sancerre Marnier är klar och ljus, lax-rosa nyans. Näsan noter av citrustoner, såsom mandarin och citron confit. Gustatorily, kan vi känna en fin balanserad attack. Munnen är full och generös, som domineras av inslag av grapefrukt.
Finishen är utsökt och prydlig med en god eftersmak. Domaine Château de Sancerre Château de Sancerre, i hjärtat av vingården, är den enda slott i regionen. Den byggdes i tionde talet av huset champagne. Från den tiden förblir Tower of Fiefs bara överlevnad feodala slottet. Slottet byggdes 1874 i stil med Ludvig XII. År 1919, Louis-Alexandre Marnier-Lapostolle, uppfinnaren av Grand Marnier likör, kärlek till sin hemstad, köpte Château de Sancerre och några vingårdar. Det visar i källare gamla slottet och utvecklar sin vingård, medan aktivt bidra till rykte detta vin. Idag har vingård 56 hektar och är den enda Sancerre vin som skall marknadsföras under det egna namnet "Chateau de Sancerre."
Se mer
,
Reviews of other vintages of Château de Sancerre Rosé 20182017

4/5

2017 - Ej avtals bild. Klänningen av Château de Sancerre Marnier är klar och ljus, laxrosa färg. Näsan noter av citrustoner, såsom mandarin och citron confit. Gustatorily, kan vi känna en fin balanserad attack. Smaken är riklig och generös, som domineras av inslag av grapefrukt.
Finishen är utsökt och prydlig med en god eftersmak. Domaine Château de Sancerre Château de Sancerre, i hjärtat av vingården, är den enda slott i regionen. Den byggdes i tionde talet av huset champagne. Från den tiden förblir Tower of Fiefs bara överlevnad feodala slottet. Slottet byggdes 1874 i stil med Ludvig XII. År 1919, Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, uppfinnaren av Grand Marnier likör, kärlek till sin hemstad, köpte Château de Sancerre och några vingårdar. Det visar i källare fornborg och utvecklar sin vingård, medan aktivt bidra till rykte detta vin. Idag har vingård 56 hektar och är den enda Sancerre vin som skall marknadsföras under det egna namnet "Chateau de Sancerre."
Se mer

Andra produkter från samma vingård