Saint-Véran

Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Saint-Véran (Bourgogne, Frankrike)
Källare: Domaine de la Feuillarde
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13
Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018 (1.112,28kr) of Domaine de la Feuillarde: en vit vin från Saint-Véran som innehåller 2018 druvor och har ett alkoholinnehåll på 13%. Drinks&Cos användare ger den här vit vin 4 av 5 poäng.

Description of Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018

Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018

Producent: Domaine de la Feuillarde

OD: Saint-Véran

se mer

Reviews of Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018:Betyg Domaine de la Feuillarde Saint-Véran Tradition 2018:

4 /5

2018 - Ej avtals bild. Som aperitif. Den harmonierar med de enklaste rätter som de mest raffinerade rätter, vitt kött, medaljong, kräftdjur, fisk, frukt bakverk. Ett recept: fuktig kaka kräftor i simning VERAN ST. För att göra det mesta av sin friskhet till dryck inom två till tre år. På grund av sin struktur, kan åldras fyra till fem år. Domain Domain of Feuillarde: Gården är belägen i en extra plats. För det första är det klart amfiteater nästan alla vinstockar samlas runt familjens hus och byggnader. Då fältet titta på klipporna i Solutré och Vergisson, symbol för denna södra Bourgogne siffror, detta Mâconnais.
Området Feuillarde i Prisse, i Saône et Loire, leds i 20 år av Lucien Thomas. Han tog helt enkelt familjen följd. Hans far före honom hade gjort samma sak. Gården ligger i familjen sedan 1934.
Lucien tog sin stringens, hans känsla av perfektion: "Jag hade en klar uppfattning om den kvalitet som jag ville att hända. I denna egenskap, måste han vara stringent för att övervaka arbetet. "Han tog också sin nya look.
Efter att ha studerat företag hade Lucien Thomas arbetat 15 år inom livsmedelsindustrin.
Under 20 år har området vuxit från 10 till 19 hektar i produktionen. Men arbetet av vinstockar har varit djupt modifierats för små avkastning. Jordarna är plogade.
Idag är området Feuillarde certifierade "hållbart jordbruk".
Lucien Thomas har valt ut de bästa tomterna plats som heter "Red House" och erbjuder idag appellation Saint Veran magnifika viner, ren, balanserad. Att inte tala om Pouilly Fuissé, anmärkningsvärt för dess uttryck både generös och mineral.
Se mer
,