Rosso Di Montalcino

La Poderina Rosso di Montalcino 2018

75cl Volume

La Poderina Rosso di Montalcino 2018

159,28kr
159,28kr
Shop: Xtrawine SE (Italien) Estimated delivery: 5 - 8 dagar
Shipping costs: 214,13kr
Det finns bara 6 enheter

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Rosso Di Montalcino (Toscana, Italien)
Källare: La Poderina
Volym : 75cl
Vindruvor : Sangiovese
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14
Vin La Poderina skapar den här La Poderina Rosso di Montalcino 2018 (159,28kr), en röd vin från Rosso Di Montalcino producerad med sangiovese från 2018 årgång och har ett alkoholinnehåll på 14%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här röd vin 4 utav 5 poäng.

Beskrivning av La Poderina Rosso di Montalcino 2018

La Poderina Rosso di Montalcino 2018 (Sangiovese)

SMAKANMÄRKNINGAR:

  • Utseende: intensiv rubin.
  • Näsa: klar del av frukt, inslag av körsbär, hallon och vanilj något strukna.
  • Mun: fyllig smak, balanserad, lätt garvsyra, bra uthållighet.

URSPRUNGSBETECKNING: Rosso di Montalcino.

DRUVOR: 100% Sangiovese.

ÅLDRANDE: Efter inredningar, vin överförs till rostfria ståltankar där den förblir under ca 10 månader, följt av flera månader i flaskan.

UTARBETANDE: jäsning och maceration i rostfria tankar för 10-12 dagar vid en kontrollerad temperatur (24-26ºC), med en pumpning och delestage dagligen.

ATT KOMBINERA MED VINET: pastarätter med såser serveras med rött kött, rött kött huvudrätter, ljust kött och grillad.

REKOMMENDERAD serveringstemperatur: 14-16 ° C

ALKOHOL: 14%

se mer

Reviews of La Poderina Rosso di Montalcino 2018

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for La Poderina Rosso di Montalcino 2018:Betyg La Poderina Rosso di Montalcino 2018:

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: intensiv rubin.Näsa: klar del av frukt, inslag av körsbär, hallon och vanilj något strukna.Mun: fyllig smak, balanserad, lätt garvsyra, bra uthållighet.URSPRUNGSBETECKNING: Rosso di Montalcino.DRUVOR: 100% Sangiovese.ÅLDRANDE: Efter inredningar, vin överförs till rostfria ståltankar där den förblir under ca 10 månader, följt av flera månader i flaskan.UTARBETANDE: jäsning och maceration i rostfria tankar för 10-12 dagar vid en kontrollerad temperatur (24-26ºC), med en pumpning och delestage dagligen.ATT KOMBINERA MED VINET: pastarätter med såser serveras med rött kött, rött kött huvudrätter, ljust kött och grillad.REKOMMENDERAD serveringstemperatur: 14-16 ° CALKOHOL: 14%
Se mer
,
Reviews of other vintages of La Poderina Rosso di Montalcino 2018201020092004

4/5

Jag köpte den en bit härifrån.
Denna La Poderina Rosso Di Montalcino är intensivt körsbärsröd. God lukt av cederträ. Denna Rosso Di Montalcino smakade som den borde, som druva.
Se mer
Liam Gentzel

4/5

Denna La Poderina Rosso Di Montalcino verkar vara låglagrad. En röd som doftar av körsbär och lakrits.La Poderina var ganska sträv på gommen.
Servera med en god potatisgryta.
Detta 2009 rekommenderades av ett annat par.
Se mer
Maryam Wennberg

4/5

Rosso Di Montalcino är ett bra område för att dricka vin och äta mat. Alla som provat den är glada.
Ett röttbrunt vin. Starka aromer av torkad frukt. En mycket tät röd.
Se mer
Jonas Holm