Rosso Di Montalcino

Il Poggione Rosso di Montalcino 2017

75cl Volume

194,93kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Rosso Di Montalcino (Toscana, Italien)
Källare: Il Poggione
Volym : 75cl Andra volymer
Bio:
Vindruvor : Sangiovese (100%)
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14
Slutår För Optimal Förbrukning: 2025
Il Poggione producerar Il Poggione Rosso di Montalcino 2017 , en röd vin från Rosso Di Montalcino baserad på de bästa sangiovese från 2017 och kommer med ett alkoholinnehåll på 14%. Mat såsom vällagrad ost och plankstek är den perfekta kombinationen med den här vin röd.

Elaboration of Il Poggione Rosso di Montalcino 2017

Il Poggione Rosso di Montalcino 2017 (Sangiovese)

SMAKNOTER:

  • Visa: Intensivt rubinrött.
  • Näsa: fruktig och intensiv, rik på saftiga anteckningar av körsbär, röda frukter och en touch av apelsinskal.
  • Mun: Komplex och mjuk; inslag av karamell, choklad och vanilj; utmärkt struktur; mjuka och sammetslösa tanniner.

ORIGINAMN: Rosso Di Montalcino

VINJARD: Il Poggione

GRAPAR: 100% Sangiovese.

ÅLDER: 12 månader i trä.

PAIRING: Risotto, pasta med köttsås, vilt, kokt kött, rött kött, stek, grillade kött, mogna ostar.

TJÄNSTEMPERATUR: 18º-20ºC

ALKOHOL: 14%

se mer

Reviews of Il Poggione Rosso di Montalcino 2017

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.

Reviews of other vintages of Il Poggione Rosso di Montalcino 2017201620102009

4/5

intensiv färg, röd Reuby rymliga och väl uttalad parfymer. Den har en stor kropp och struktur och är torr och full i munnen. Dess trevlig, och det kommer att fortsätta att förbättra i flaskan.Detta vin par bra med svamp, pasta, fläsk grillad eller ens tillfälligt pizza.100% Sangiovese
Se mer
Gustav Sundberg

4/5

Tydlig lukt av vinbär. Il Poggione Rosso Di Montalcino hade bra kropp.
Inte värt det.
Se mer
Börje Magnusson

4/5

Jag prövade detta med vännerna från Mundillo.
Bra färg. Aromer av rostat och rökt. Il Poggione Rosso Di Montalcino hade förvarats dåligt för den smakade utgången.
Jag tog detta 2009 med ångkokta grönsaker.
Se mer
Martin Ågren