Dominikanska Republiken

Opthimus 18 Years

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Rom (Spritdrycker)
Producent: Oliver & Oliver Internacional
Volym : 70cl
Volym Av Alkohol : 38
Land: Dominikanska Republiken
Årgång: Gammal
Oliver & Oliver Internacional producerar Opthimus 18 Years (505,43kr), en rom från Dominikanska Republiken med alkoholinnehåll på 38%. Enligt Drinks&Cos användare Opthimus 18 Years förtjänar 4 av 5 poäng.

Beskrivning av Opthimus 18 Years

Opthimus 18 Years

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Vista: Den Opthimus 18 Years är en djup röd-brun färg med granat.
 • Doft: Dominikanska rom utstrålar ljus och exotiska aromer av torkad frukt, med söta toner av vanilj, snus och ljust trä.
 • Smak: På gommen avslöjar det behagligt fruktig, med komplexa aromer av honung, kaffe, choklad, kola och vanilj. Finishen är lång, mjuk och woodsy.

ÅLDER: 18 år.

PRODUCENT: The Oliver House är ett familjeföretag som grundades på Kuba på artonhundratalet, förstördes 1898 efter det andra kriget av självständighet, och familjen tvingades fly efter revolutionen. Lyckligtvis en ättling lovade att bygga familjeföretaget i Dominikanska republiken, och börja producera rom under hundra år gamla recept Dess utbud av rom och olika märken har utvecklat igenkännbara identiteter och lyser med sin kvalitet och originalitet. De utvecklade också en social och ansvarstagande.

LAND Dominikanska republiken.

UPPGIFTER OM FÖRBEREDELSER: Denna rom är gjord av sockerrör melass på ön. Efter destillation är det åldrades i ek härd vätskan enligt den metod som används, bland annat för sherry, och fraktioneinnefattande blandningar av olika åldrar rom att gradvis öka i medelåldern.

ALKOHOL: 38%

se mer

Reviews of Opthimus 18 Years

4

7 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Opthimus 18 Years:Betyg Opthimus 18 Years:

4 /5

Köp Rum Opthimus 18, en produkt Gamla Rom i Dominikanska republiken.
Se mer
,

Opthimus 18 Ans

4 /5

Alkohol: 38%; Format: 0. 7l; Serveringstemperatur: 16/18 ° C; Moment att smaka: kväll med vänner; Resultat av Tannico: 8/10
Se mer
,

Opthimus 18 anni

4 /5

Alkohol: 38
Land: Dominikanska republiken
Innehåll: 0, 70 l
För den långa åldrandet var vi valt högkvalitativa fat. Dess färg är elegant, med reflektioner av ljus och mörker toni rosso som visar en antydan till lila.
Blandat mäster, erbjuder en inbjudande bukett med fruktiga aromer.
Opthimus 18 är rund och välbalanserad, elegant och delikat utan att vara alltför sött. I munnen är jämn, med en mängd olika
arom och en behaglig, kvardröjande eftersmak.
Se mer
,

Opthimus 18 anni