Kuba

Havana Club Selección de Maestros

70cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

You will like to know that…

Teknisk arket

Kategori:Rom (Spritdrycker)
Producent: Havana Club
Volym : 70cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 45
Land: Kuba

Beskrivning av Havana Club Selección de Maestros

Havana Club Selección de Maestros

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Färg: Havana Club Selección de Maestros är varm bärnsten nyans, med en djup röd glöd.
 • Lukt: Lätt doft av rostade nötter, kola och kryddor som avslöjar mer robusta ursprung med aromer av snus och förekomsten av trä karaktär.
 • Smak: Rund, solid ingång som leder till en aromatisk, fyllig, kakao, kaffe, söt brun krydda snus och komplex smak.

ALKOHOL: 45% vol.

LAND: Kuba

se mer

The Producer

Havana Club

Havana Club

Bolaget Kuba Ron är ett företag i den kubanska huvudstaden införlivats 1993 och kategoris sedan 2000 som Senior Business Management Organization under ministeriet för livsmedelsindustri. Sedan starten har sina mål varit att kombinera de historiska traditioner äkta kubansk rom produktion, införa ny teknik samt användning av rumtiden fördelarna med ön Kuba, för att skapa den särskiljningsförmåga rom idag skryta.

More about the Winery

Awards

2012: Silver Medal - International Rum Conference Madrid2012: Gold Medal - IWSC

Reviews of Havana Club Selección de Maestros

4.3

25 customer reviews
 • 5
  7
 • 4
  18
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Havana Club Selección de Maestros:Betyg Havana Club Selección de Maestros:

5/5

UTMÄRKT RON mycket mjuk som lämnar en mycket SMAKSATT gommen.
Se mer,

Havana Club Selección de Maestros

5 /5

Exakt vad jag ville för Alla hjärtans dag. tack
Se mer
,

4 /5

- Havana Club Seleccion de Maestros utgör den yttersta och mest fulländade uttrycket för den kollektiva medverkan av sex erfarna Maestros Roneros, som leds av den begåvade Don Jose Navarro.
- För att skapa "Seleccion de Maestros", den Maestros Roneros välja ihop de finaste åldern rom som en efter en hade lagts åt sidan för deras verkligt exceptionella kvalitet.
- Efteråt plockas dessa prestige handen rom blandas, sedan lägga till ålder igen i speciellt utvalda fat, varje vald för den kraftfulla, aromatisk potential av trät, i vilken de kommer att utveckla sin karaktär och intensitet.
- Vid slutet av detta sista steg i åldrandeprocessen, den Maestros Roneros träffas för att välja de rom som kommer att komponera den slutliga blandningen, som kommer att butelj direkt från tunnan vid 45% bevis. Denna unika slutprocessen, "kubanska Barrel Proof", ger rom dess oöverträffad aromatisk doft och en exceptionell kvalitet.
- Är du redan erkänts som ett högkvalitativt, ultra-premium rom, Seleccion de Maestros har fått en guldmedalj med tre av världens mest inflytelserika sprittävlingar: San Francisco World Spirits Award, testning drycker Institutes International Review of Spirits och International Wine and Spirit Competition.
- Utseende: Havana Club Seleccion de Maestros utmärker sig genom en varm amber hue, med en djup, rött sken.
- Doft: En lätt doft av rostade pecan och krydda dofter som avslöjar sina robusta ursprung med tobaks aromer och förekomsten av trä karaktär.
- Smak: En rund och stark inträde leder till en komplex, smakrik, fyllig smak av kakao, kaffe, söt tobak och bruna kryddor.
- Finish: En trevlig rökig ek och krydda avsluta blandas med kanderad frukt, för att ge upplevelsen en anmärkningsvärd balans.
- Perfekt tjäna: Havana Club Seleccion de Maestros bäst åtnjuts av rom finsmakare som en långsamt smuttar rom, rent eller på stenarna.
Se mer
,

Havana Club Selecion de Maestros

5 /5

100% top trader +++++
Se mer
,
Se mer

Andra produkter från samma vingård