Kuba

Havana Club 7 Años

70cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Kategori:Rom (Spritdrycker)
Producent: Havana Club
Volym : 70cl Andra volymer
Volym Av Alkohol : 40
Land: Kuba
Årgång: Gammal
Typ Av Rom: Dark
Havana Club 7 Años (234,60kr): en Dark producerad av Havana Club med ursprung i Kuba med 40% av alkohol. Drinks&Co gruppen ger Havana Club 7 Años 4,1 av 5 poäng och med följande professionella poäng: peñin betyg: 90.

Beskrivning av Havana Club 7 Años

Havana Club 7 Años

Smakanmärkningar:

 • Färg: Bländande crystal mahogny nyans.
 • Lukt: Det avger utsökta dofter av tropiska frukter blandas med komplexa toner av vanilj, kakao, söt snus och cederträ.
 • Smak: Dess entré är silkeslen och fylligt, vilket resulterar i en urladdnings levande smaker på gommen som i sin tur uppnå en balanserad och förfinad smak. Notes är närvarande sockerrör, kakao, vanilj och kanderad frukt, inramade inom de essenser av ek och en antydan till spice. Rund och slät yta.

PRODUCENT: Havana Club. Traditionell kubansk destilleriet ligger i staden Santa Cruz del Norte, i den norra delen av ön. Idag är en del av gruppen Pernod Ricard, erkänd marknadsförare av sprit i världen, som etablerat ett handelsavtal 1993 med den kubanska regeringen för att producera och distribuera varumärket.LAND: Cuba.

UPPGIFTER OM FRAMSTÄLLNING: Havana Club 7 Años är en mörk rom representerande kubanska smaker genom sin frodig blandning av aromer. Sedan dess utveckling i 1960 utsätts för en process med kontinuerlig åldrande, där en liten mängd rom satsvis producerade återgår till cylindern för att bevara dess väsen; Det är anledningen till att Havanna 7 närvarande tillverkas innehåller en del av den första omgången producerade flera decennier sedan. Tillverkad av traditionella destillation metod sockerrör av koppar och åldras på ekfat under en period av 7 år minimum.

ALKOHOLHALT: 40%

se mer

The Producer

Havana Club

Havana Club

Bolaget Kuba Ron är ett företag i den kubanska huvudstaden införlivats 1993 och kategoris sedan 2000 som Senior Business Management Organization under ministeriet för livsmedelsindustri. Sedan starten har sina mål varit att kombinera de historiska traditioner äkta kubansk rom produktion, införa ny teknik samt användning av rumtiden fördelarna med ön Kuba, för att skapa den särskiljningsförmåga rom idag skryta.

More about the Winery

Awards

2014 Gold Medal - Rum Masters2015 Silver Medal - International Spirits Challenge

Reviews of Havana Club 7 Años

4.1

36 customer reviews
 • 5
  6
 • 4
  28
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Havana Club 7 Años:Betyg Havana Club 7 Años:

2.5/5

ännu inte är öppna, men säkert en stor
Se mer,

Havana Club 7 Años

4 /5

- Anejo 7 år är den äldsta produkt i Havana Club sortimentet. Dess enastående och hyllade kvalitet är frukten av den traditionella processen genom vilken Havana Club kubanska rom görs. Den nödvändiga "tålamod" för lagring av detta rum- 7 år i vita ekfat i urgamla källare - ingjuter i drycken som kraftfulla och komplexa doft: dess kännetecken.
- Havana Club 7 år är drycken par excellence i slutet av en god måltid. Vid tillfällen som dessa, Havanna cigarr och Havana Club rom är oskiljaktiga i sin enda tradition av kvalitet.
- Havana Club 7 år har en härlig, bländande transparent bärnstensfärg. Avger en enastående bukett. Round till näsan, avslöjar den stigande Woody och vanilj-doftande anteckningar.
- En mycket ren smak samt mjuk i munnen. Havana Club 7 år erbjuder en utsökt, fin bukett.
- uppskattad som en likör av erfarna rom-älskare har Havana Club 7 år naturligt sin plats bland de allra bästa sprit. Liksom Anejo Reserva, Havana Club 7 år kombinerar underbart med sin kubanska bror, Havanna cigarr.
- Konkurrerande 1997 och 1995 mot de översta 40 rom i världen vid den prestigefyllda Chicago World Spirits Championship, var Havana Club 7 år belönades med en guldmedalj båda gångerna.
Se mer
,

Havana Club 7 Year old Añejo

5 /5

Detta är inte en välsmakande rom, men det är mycket trevligt och söt att dricka med vänner
Se mer
,

3.5 /5

trevligt för en förändring, bra med cola light
Se mer
,
Se mer