Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015

Bodegas Faustino (Rioja)

1.649,45kr (Ungefär)

Det går inte köpa Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 vid denna tid.

Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 : en röd vin från Rioja producerad av Bodegas Faustino med en blandning baserad på tempranillo och graciano av 2015 och uppvisar en alkoholstyrka på 13.5%. På Drinks&Co, den här röd vin har den genomsnittliga poängen 4 5 poäng.

Teknisk arket · Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2015
Beteckning:Rioja (La Rioja,Spanien)
Källare: Bodegas Faustino
Volym : 75cl
Vindruvor : Graciano, Tempranillo
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13.5

Beskrivning · Bodegas Faustino

Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 (Graciano och Tempranillo)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: Intensiv rubinröd, ljusa färger.
 • Nose bred doft av röd frukt, ceder, kryddor och rostade toner.
 • Mun: harmonisk, frisk och behagligt surt, med eleganta tanniner.

URSPRUNGS: Rioja

VINTILLVERKARE: Den Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 är en ursprunglig, multi-medverkade Michelin kock idén om Bodegas Faustino och Eneko Atxa. Vindruvor är endemiska för regionen La Rioja i Spanien: The Graciano och Tempranillo. Vingårdar sträcker sig mellan Laguardia och Oyón, en mald kalksten och lera, i ett idealiskt mikroklimat mogning. Under flera år vingården Faustino praktiken en vinodling som tar hänsyn till miljön. En nyfikenhet: Rioja är en sammandragning av orden och Rio Oja (flod Oja), ett biflöde av Ebro, som strömmar in i territoriet.

DRUVOR: Graciano, Tempranillo

ÅLDRING: För några år i källaren.

Förberedelse: Graciano och Tempranillo druvorna väljs och samlas manuellt. Efter försiktig krossning musten jäses i rostfria ståltankar, vid en kontrollerad temperatur. Sedan börjar kanske viktigaste steget i vintillverkningsprocessen, det vill säga åldrande i tunnor franska och amerikanska ekfat i månader. Så föddes Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015: en ny skapelse av Bodegas Faustino i presentförpackning med elegant trälåda.

ATT KOMBINERA MED VINET: avnjuts bäst med kötträtter och salta rätter.

SERVERINGSTEMPERATUR: 17 ° -18 °C

Alkohol: 13,5%

Bodegas Faustino

Bodegas Faustino först och främst är markägande. Att genomföra denna expansion, Julio gripa barn de familje pelaren. De har kombinerat mina universitetsstudier med utbildning i familjeföretaget från sin ungdom bor arbetar i vingården, en illusion av årgång och vingård. Idag i ledande positioner i...

Köp Vin Bodegas Faustino:

Fler recensioner av Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015

Algot Dahlin

Publicerad på 09.41

4 /5

SMAKANMÄRKNINGAR:Utseende: Intensiv rubinröd, ljusa färger.Nose bred doft av röd frukt, ceder, kryddor och rostade toner.Mun: harmonisk, frisk och behagligt surt, med eleganta tanniner.URSPRUNGS: RiojaVINTILLVERKARE: Den Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015 är en ursprunglig, multi-medverkade Michelin kock idén om Bodegas Faustino och Eneko Atxa. Vindruvor är endemiska för regionen La Rioja i Spanien: The Graciano och Tempranillo. Vingårdar sträcker sig mellan Laguardia och Oyón, en mald kalksten och lera, i ett idealiskt mikroklimat mogning. Under flera år vingården Faustino praktiken en vinodling som tar hänsyn till miljön. En nyfikenhet: Rioja är en sammandragning av orden och Rio Oja (flod Oja), ett biflöde av Ebro, som strömmar in i territoriet.DRUVOR: Graciano, TempranilloÅLDRING: För några år i källaren.Förberedelse: Graciano och Tempranillo druvorna väljs och samlas manuellt. Efter försiktig krossning musten jäses i rostfria ståltankar, vid en kontrollerad temperatur. Sedan börjar kanske viktigaste steget i vintillverkningsprocessen, det vill säga åldrande i tunnor franska och amerikanska ekfat i månader. Så föddes Faustino & Eneko First Release Wooden Giftbox 2015: en ny skapelse av Bodegas Faustino i presentförpackning med elegant trälåda.ATT KOMBINERA MED VINET: avnjuts bäst med kötträtter och salta rätter.SERVERINGSTEMPERATUR: 17 ° -18 °CAlkohol: 13,5%

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »