Rias Baixas

Zárate Balado 2018

75cl Volume

RP94Parker

286,35kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Rias Baixas (Galicia, Spanien)
Källare: Zárate
Volym : 75cl Andra volymer
Vindruvor : Albariño
Allergener: Innehåller Sulfiter
Zárate är tillverkaren av den här Zárate Balado 2018 , en vit vin från Rias Baixas baserad på albariño av 2018. Drinks&Cos användare recenserade den här vit vin med 4 av 5 poäng och med följande poäng: robert parker betyg : 94.

Elaboration of Zárate Balado 2018

Zárate Balado 2018 (Albariño)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Färg matt gul, med några ganska bruna toner, som ger en sirapsliknande utseende.
 • Näsa: Det har doft av nötter, i harmoni med några sötaktig spår, som honung. Slutet är mineral, med en touch av citrus.
 • Mun: Strukturen är utmärkt och texturen är krämig men inte fet. Det är uppfriskande och ljus, med goda smaker som balans.

URSPRUNGSBETECKNING: Rias Baixas.

VINTILLVERKARE: Zárate.

DRUVOR: Albariño.

ÅLDRANDE: i tankar på bottensatsen och flaska.

UTARBETANDE: handplockas druvorna och utan att lämna det, det bästa väljs. Överfört till de valda vingårdar De exkluderas skaft och urlakade kallt. Jäsningsprocessen sker i kontrollerad temperatur och, i förra veckan, för att resultatet vila på tunga bottensatsen för 3 månader flyttas. Åldrande slutar inte där, eftersom de måste komma rakt sex månader på fina bottensatsen. Det klargörs, filtreras och innesluten i en flaska, som kommer att vara 2 månader innan du går till marknaden.

ATT KOMBINERA MED VINET: fisk, ost, fisk, skaldjur, sallader, kyckling.

SERVERINGSTEMPERATUR: 8-10 ° C

ALKOHOLHALT: 12,5%

se mer

The Winery

Zárate

Zárate

I händerna på familjen Zárate Hans början en av de äldsta och mest traditionella källare Albariño från Rías Baixas ursprungsbenämning. Beläget i en liten, avskild dal gård Salnes tog tre generationer av hängivenhet till vård av vinstockar och produktionen av Albariño, hålla ett förflutet som blir legitima arvingar en av de äldsta traditionerna. Det är den respekt som familjen har haft för det förflutna och arvet efter dess släktingar, vilket gör denna winery Salnes en intim, unik och full av minnen hörn.

More about the Winery

Betyg

RP94Parker

Reviews of Zárate Balado 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Zárate Balado 2018:Betyg Zárate Balado 2018:

4 /5

Bodegas Zárate ligger i hjärtat av Salnés dalen och är en av de banbrytande vinkällare av Rias Baixas. Den Zarate Balad ikomt en enda vingård planterade 1950 ligger på södra i ett grunt jordar och fattiga i organiskt material så vi måste arbeta hårt. Detta är en Albarino som är en av höjdpunkterna i regionen. Internationellt kända bara så få av. Detta är en Albarino som är en av höjdpunkterna i regionen. Internationellt kända bara så få av. Den Balado iis starkt koncentrerad Smaken är livlig med levande syra i kombination med stor koncentration, både kraftfull och fräsch. Detta är en super vin.
Se mer
,

Zarate Balado Albariño 2018

Reviews of other vintages of Zárate Balado 201820112014

4.5/5

Doftande, lagerblad, passionsfrukt, rund, mogen.
Se mer
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Det känns i näsan av honung och pollen. Det är vad som kallas ett köttigt vin.
I korther, detta Zárate Balado är bra men en aning surt.
Se mer
Filip Ali