Vinho Verde

Quintas de Caíz Valemesio 2018

75cl

31,63kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2018
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Quintas de Caíz
Volym : 75cl
Vindruvor : Borracal
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 10
Quintas de Caíz är tillverkaren av den här Quintas de Caíz Valemesio 2018 , en röd vin från regionen Vinho Verde tillverkad av borracal av 2018 och kommer med ett alkoholinnehåll på 10%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här röd vin 4 utav 5 poäng.

Elaboration of Quintas de Caíz Valemesio 2018

Quintas de Caíz Valemesio 2018 (Borracal)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Quintas de Caíz Valemesio 2018 har en mörk, djupröd, typisk för ett rött vin Green.
 • Näsa: Blackberry frukter och andra skogs, buskar tempererat höst.
 • Mun: En komplett kropp explosion av vilda buske bär med typiska tanniner och strävhet.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Quintas De CAIZ, beläget med utsikt över floden Tamega. En producent fokuserad och vinna tre generationer och räkna. Vingården förmåner från en hög höjd, med ett mikroklimat av höga termiska amplituder. Jordar är ett utmärkt solexponering, och är väl-dränerad lera lerjord, en granit bas. viner från denna tillverkare innehåller endast de viktigaste druvsorter i den angivna regionen Vinho Verde. Den fokuserar särskilt på Alvarinho, Arinto, Avesso, Azal, Fernão Pires, Loureiro och sorter Trajadura. Quintas De CAIZ viner har redovisats i prestigefyllda tävlingar glokala som de av International Wine Challenge, Decanter, och World Competition i Bryssel.

UTARBETANDE: Innehåller sulfiter. Låg alkoholhalt och hög surhetsgrad typisk för sorten. Strävhet av röda viner Vinho Verde ge dem en stark, ren och unika personlighet.

ATT KOMBINERA MED VINET: Quintas de Caíz Valemesio 2018 är särskilt väl lämpad för röda och rostade kött och soppor hösten och vintern, stuvningar och grytor, kompletterar sin värme.

SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° C

ALKOHOL 10%

se mer

Reviews of Quintas de Caíz Valemesio 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Quintas de Caíz Valemesio 2018:Betyg Quintas de Caíz Valemesio 2018:

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Quintas de Caíz Valemesio 2018 har en mörk, djupröd, typisk för ett rött vin Green.Näsa: Blackberry frukter och andra skogs, buskar tempererat höst.Mun: En komplett kropp explosion av vilda buske bär med typiska tanniner och strävhet.URSPRUNGS: Vinho VerdeVINTILLVERKARE: Quintas De CAIZ, beläget med utsikt över floden Tamega. En producent fokuserad och vinna tre generationer och räkna. Vingården förmåner från en hög höjd, med ett mikroklimat av höga termiska amplituder. Jordar är ett utmärkt solexponering, och är väl-dränerad lera lerjord, en granit bas. viner från denna tillverkare innehåller endast de viktigaste druvsorter i den angivna regionen Vinho Verde. Den fokuserar särskilt på Alvarinho, Arinto, Avesso, Azal, Fernão Pires, Loureiro och sorter Trajadura. Quintas De CAIZ viner har redovisats i prestigefyllda tävlingar glokala som de av International Wine Challenge, Decanter, och World Competition i Bryssel.UTARBETANDE: Innehåller sulfiter. Låg alkoholhalt och hög surhetsgrad typisk för sorten. Strävhet av röda viner Vinho Verde ge dem en stark, ren och unika personlighet.ATT KOMBINERA MED VINET: Quintas de Caíz Valemesio 2018 är särskilt väl lämpad för röda och rostade kött och soppor hösten och vintern, stuvningar och grytor, kompletterar sin värme.SERVERINGSTEMPERATUR: 16-18 ° CALKOHOL 10%
Se mer
,