Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Agri Roncão (Vinho Verde)

Produkten inte tillgänglig i USA

0,00kr 0,00kr + 44,00kr Leverans (4 - 5 dagar)

66,55kr 57,75kr/enhet

Spara 8,80kr ! (-13%)

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

Köp Se fler priser »

Från Agri Roncão (Vinho Verde), fick vi den här Quinta de Linhares Premium Branco 2018 (57,75kr), en vit vin som innehåller loureiro och avesso av 2018 och visar ett alkoholinnehåll på 12%.

Teknisk arket · Quinta de Linhares Premium Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Agri Roncão
Volym : 75cl
Vindruvor : Avesso, Loureiro
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12

Beskrivning · Agri Roncão

Quinta de Linhares Premium Branco 2018 (Avesso och Loureiro)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: ljus guld.
 • Näsa: fruktig och citrus med väl utvecklade blommiga noter.
 • Mun: mjuka inslag av vita blommor som jasmin och apelsin och citrus anteckningar som ger en behaglig svalka. Den har bra elegans. Genom olika viner Loureiro kännetecknas av intensiv blommiga noter och tropiska frukter. Han är frisk och fruktig och visar de typiska kännetecknen för druvan, lätt muskateliert.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Quinta de Linhares (levererad av Agri-Roncao Vingården ligger i regionen Vinho Verde i delregionen Sousa och 1999 (av Domingos Ribeiro på en vingård i Douro ha) köpte de första vingårdar planterades 2001a .. under de senaste åren, Quinta de Linhares en av de mest tilldelas vingårdar. 2017 Quinta de Linhares Avesso 2016 hedrades av kommissionen vinodling i regionen Vinho Verde som "den bästa gröna viner" principer 2018 Quinta de Linhares var. azal beviljades 2017, vilket bekräftar den exceptionella kvaliteten på sina viner. vingården är António Sousa, en referens i regionen.

I delregionen druva Avesso Sousa, Arinto, Azal, Loureiro, Alvarinho Trajadura och odlade. Från Linhares är känd för unga och friska viner fick Quinta tilldelades under de senaste åren på grund av dess höga potential.

DRUVOR: Avesso, Loureiro

ÅLDRANDE: Tillverkad med temperaturkontroll och användning av rostfria tankar.

UTARBETANDE: La Quinta de Linhares ligger i staden Peñafiel i det avgränsade gröna vinregionen delregion Sousa. Med en total yta på 16 hektar, är grön vin Fifth Linhares och RD tillverkad av noggrant utvalda druvor uteslutande Fifth Linhares.

ATT KOMBINERA MED VINET: fisk och vitt kött.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12,08 ° C

ALKOHOLHALT: 12%

Agri Roncão

Skapat för att uppfylla en gammal dröm om grundaren, är Agri-Roncão född för att producera viner av högsta kvalitet. Domingos Ribeiro återvinner från Penafiel, en region av vinho verde, Quinta de Linhares (belägen i delstaten Sousa) och Quinta da Levandeira do Roncão, i hjärtat av vingården...

Köp Vin Agri Roncão:

Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att sätta betyg på den.

Summan av betyg

(0 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0