• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Agri Roncão (Vinho Verde)

66,55kr (Ungefär)

Det går inte köpa Quinta de Linhares Premium Branco 2018 vid denna tid.

Quinta de Linhares Premium Branco 2018 är en vit vin tillverkad av Agri Roncão från Vinho Verde som är baserad på 2018 loureiro och avesso och presenterar ett alkoholinnehåll på 12%. På Drinks&Co, den här vit vin har den genomsnittliga poängen 4 5 poäng.

Teknisk arket · Quinta de Linhares Premium Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Agri Roncão
Volym : 75cl
Vindruvor : Avesso, Loureiro
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12

Beskrivning · Agri Roncão

Quinta de Linhares Premium Branco 2018 (Avesso och Loureiro)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: ljus guld.
 • Näsa: fruktig och citrus med väl utvecklade blommiga noter.
 • Mun: mjuka inslag av vita blommor som jasmin och apelsin och citrus anteckningar som ger en behaglig svalka. Den har bra elegans. Genom olika viner Loureiro kännetecknas av intensiv blommiga noter och tropiska frukter. Han är frisk och fruktig och visar de typiska kännetecknen för druvan, lätt muskateliert.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Quinta de Linhares (levererad av Agri-Roncao Vingården ligger i regionen Vinho Verde i delregionen Sousa och 1999 (av Domingos Ribeiro på en vingård i Douro ha) köpte de första vingårdar planterades 2001a .. under de senaste åren, Quinta de Linhares en av de mest tilldelas vingårdar. 2017 Quinta de Linhares Avesso 2016 hedrades av kommissionen vinodling i regionen Vinho Verde som "den bästa gröna viner" principer 2018 Quinta de Linhares var. azal beviljades 2017, vilket bekräftar den exceptionella kvaliteten på sina viner. vingården är António Sousa, en referens i regionen.

I delregionen druva Avesso Sousa, Arinto, Azal, Loureiro, Alvarinho Trajadura och odlade. Från Linhares är känd för unga och friska viner fick Quinta tilldelades under de senaste åren på grund av dess höga potential.

DRUVOR: Avesso, Loureiro

ÅLDRANDE: Tillverkad med temperaturkontroll och användning av rostfria tankar.

UTARBETANDE: La Quinta de Linhares ligger i staden Peñafiel i det avgränsade gröna vinregionen delregion Sousa. Med en total yta på 16 hektar, är grön vin Fifth Linhares och RD tillverkad av noggrant utvalda druvor uteslutande Fifth Linhares.

ATT KOMBINERA MED VINET: fisk och vitt kött.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12,08 ° C

ALKOHOLHALT: 12%

Agri Roncão

Skapat för att uppfylla en gammal dröm om grundaren, är Agri-Roncão född för att producera viner av högsta kvalitet. Domingos Ribeiro återvinner från Penafiel, en region av vinho verde, Quinta de Linhares (belägen i delstaten Sousa) och Quinta da Levandeira do Roncão, i hjärtat av vingården...

Köp Vin Agri Roncão:

Fler recensioner av Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Lykke Lindskog

Publicerad på 03.34

4 /5

Jag är nöjd med Quinta de Linhares Premium Branco 2018

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »