• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Quinta de Linhares Azal Branco 2018

Agri Roncão (Vinho Verde)

61,05kr (Ungefär)

Det går inte köpa Quinta de Linhares Azal Branco 2018 vid denna tid.

Agri Roncão skapar den här Quinta de Linhares Azal Branco 2018 , en vit vin från regionen Vinho Verde som är baserad på de bästa azal tinto av 2018 och presenterar ett alkoholinnehåll på 11%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här vit enligt Drinks&Cos användare.

Teknisk arket · Quinta de Linhares Azal Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Agri Roncão
Volym : 75cl
Vindruvor : Azal Tinto
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 11

Beskrivning · Agri Roncão

Quinta de Linhares Azal Branco 2018 (Azal Tinto)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Denna vitt vin har ett sugrör färg gröngul.
 • Näsa: Detta vin har fruktiga aromer skarp citrus, inklusive ananas, citron och lime.
 • Mun: Azal viner är känd för att vara lätt på gommen. Dess innehåll hög syra gör denna vykort kom genom tungan. skarpa fruktaromer dominerar gommen. Några av de bästa smakerna av detta vin är citron, ananas och färska gröna äpplen.

URSPRUNGS: Vinho Verde

Vineyards: Samtliga druvor i detta vin odlades i vingården Quinta de Linhares. Denna vingård ägs av Agri-snarkade Winery. Denna vingård ägde 50.000 hektar vingårdar i Dourodalen, Portugal. Området Quinta de Linhares land omfattar 12 hektar.

DRUVOR: Azal.

ÅLDRANDE: Som ett vitt vin, denna dryck var inte gammal flaska vingården och behöver inte vara äldre när de köper.

UTARBETANDE: Alla druvor som används i detta vin är noggrant utvalda före skörd. Den Agri-Roncao vingård stoltserar med traditionella tekniker och moderna maskiner för att göra ditt vin. Medan hans oenologiska metoder hålls hemligt, vet vi att den främsta vinmakare av denna flaska var Antonio Sousa.

ATT KOMBINERA MED VINET: Detta ljus vitt vin par bästa skaldjur, sallader och hårda ostar.

SERVERINGSTEMPERATUR: 8-12 ° C

Alkohol: 12,5%

Agri Roncão

Skapat för att uppfylla en gammal dröm om grundaren, är Agri-Roncão född för att producera viner av högsta kvalitet. Domingos Ribeiro återvinner från Penafiel, en region av vinho verde, Quinta de Linhares (belägen i delstaten Sousa) och Quinta da Levandeira do Roncão, i hjärtat av vingården...

Köp Vin Agri Roncão:

Fler recensioner av Quinta de Linhares Azal Branco 2018

Ellinor Westlund

Publicerad på 11.33

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Denna vitt vin har ett sugrör färg gröngul.Näsa: Detta vin har fruktiga aromer skarp citrus, inklusive ananas, citron och lime.Mun: Azal viner är känd för att vara lätt på gommen. Dess innehåll hög syra gör denna vykort kom genom tungan. skarpa fruktaromer dominerar gommen. Några av de bästa smakerna av detta vin är citron, ananas och färska gröna äpplen.URSPRUNGS: Vinho VerdeVineyards: Samtliga druvor i detta vin odlades i vingården Quinta de Linhares. Denna vingård ägs av Agri-snarkade Winery. Denna vingård ägde 50.000 hektar vingårdar i Dourodalen, Portugal. Området Quinta de Linhares land omfattar 12 hektar.DRUVOR: Azal.ÅLDRANDE: Som ett vitt vin, denna dryck var inte gammal flaska vingården och behöver inte vara äldre när de köper.UTARBETANDE: Alla druvor som används i detta vin är noggrant utvalda före skörd. Den Agri-Roncao vingård stoltserar med traditionella tekniker och moderna maskiner för att göra ditt vin. Medan hans oenologiska metoder hålls hemligt, vet vi att den främsta vinmakare av denna flaska var Antonio Sousa.ATT KOMBINERA MED VINET: Detta ljus vitt vin par bästa skaldjur, sallader och hårda ostar.SERVERINGSTEMPERATUR: 8-12 ° CAlkohol: 12,5%

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Quinta de Linhares Azal Branco 2017

Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Agri-Roncão comercializes varumärkena DR, Quinta da Levandeira i Roncão och Quinta de Linhares. Agri-Roncão kan vara svårt att Uttala namn till för dem som men smakar sina viner, kommer säkerligen vara namnet svårt att glömma
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

15,5 poäng Vinho Grandes Escolhas - Vin uteslutande härrör från Azar druva, rustikt och föga känd härstammar detta vin med citrus dofter påminner lime och ananas.

Reviews about Quinta de Linhares Azal Branco 2015

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Vin som uteslutande härrör från Azar druva, rustikt och föga känd härstammar detta vin med citrus dofter påminner kalk och ananas.