Quinta de Linhares Arinto Branco 2018

Agri Roncão (Vinho Verde)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

61,05kr 52,25kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

61,05kr 52,25kr/enhet

Spara 8,80kr ! (-14%)

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.06 points for each unit bought

Agri Roncão skapar den här Quinta de Linhares Arinto Branco 2018 (52,25kr), en vit vin från Vinho Verde som innehåller arinto av 2018 och kommer med ett alkoholinnehåll på 11%.

Teknisk arket · Quinta de Linhares Arinto Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2017 och 2015
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Agri Roncão
Volym : 75cl
Vindruvor : Arinto
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 11

Beskrivning · Agri Roncão

Quinta de Linhares Arinto Branco 2018 (Arinto)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: ljus guld.
 • Näsa: fruktig -mineralisch.
 • Mun: Vinet som kommer uteslutande från sorten Arinto är intensiv, sura och har en god kvalitet struktur och en sammetslen touch. Mycket fruktig med mineral anteckningar, aromer av gröna äpplen och citron.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: AGRI-Roncão varumärken säljs DR vingårdar, Quinta da Levandeira göra Roncão och Quinta de Linhares. La Quinta de Linhares vingård ligger i regionen Vinho Verde i delregionen Sousa i staden Peñafiel. Den köptes av Domingos Ribeiro 1999a De första vingårdar planterades där i 2001 med vinstockar. Vid 12 hektar, Vinhos Verdes (Grön Vit) Quinta de Linhares produceras här. Det finns viner uteslutande från druvor från vingården. Här Loureiro, Avesso, Azal och Arinto sorter dominerar. Vinho Verde region som ligger i nordvästra delen av landet och täcker en vingård område på cirka 21.000 hektar. De geografiska läge, klimat, jord, infödda druvsorter och även vissa socioekonomiska faktorer som kännetecknar typicality och färskhet vita viner som produceras i denna region.

DRUVOR: Arinto.

ÅLDRANDE: temperaturkontroll. Användningen av rostfria tankar.

UTARBETANDE: Winemaker av detta vin är Antonio Sousa. Vinet produceras från utvalda druvor som kommer uteslutande från vingårdarna i Quinta de Linhares.

ATT KOMBINERA MED VINET: fisk och vitt kött.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12,08 ° C

ALKOHOLHALT: 12%

Agri Roncão

Skapat för att uppfylla en gammal dröm om grundaren, är Agri-Roncão född för att producera viner av högsta kvalitet. Domingos Ribeiro återvinner från Penafiel, en region av vinho verde, Quinta de Linhares (belägen i delstaten Sousa) och Quinta da Levandeira do Roncão, i hjärtat av vingården...

Köp Vin Agri Roncão:

Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att sätta betyg på den.

Summan av betyg

(0 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Quinta de Linhares Arinto Branco 2017

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

16 pts Vinho Grandes Escolhas - Vin uteslutande gjorts med Arinto druva, är det intensivt, presenterar en bra syra och kvalitet struktur, med en sammetslen touch. Mycket fruktig, med vissa mineral anteckningar och dofter av grönt äpple och citron.
Wine House Portugal
Wine House Portugal

4/5

Agri-Roncão comercializes varumärkena DR, Quinta da Levandeira i Roncão och Quinta de Linhares. Agri-Roncão kan vara svårt att Uttala namn till för dem som men smakar sina viner, kommer säkerligen vara namnet svårt att glömma

Reviews about Quinta de Linhares Arinto Branco 2015

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Silver Vinho Verde Challenge - Vin uteslutande tillverkade med Arinto druva, är det intensivt, presenterar en bra syra och kvalitet struktur, med en sammetslen känsla. Mycket fruktig, med vissa mineraltoner och aromer av gröna äpplen och citron.