Portal da Calçada Reserva Branco 2018

75cl

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2015, 2014 och 2013
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Quinta da Calçada
Volym : 75cl Andra volymer
Vindruvor : Arinto, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12
Quinta da Calçada skapar den här Portal da Calçada Reserva Branco 2018 (63,25kr), en vit vin från regionen Vinho Verde som är baserad på 2018 trajadura, loureiro, azal tinto och arinto och har en alkoholstyrka på 12%. 4 av 5 poäng är den genomsnittliga poängen för den här vit enligt Drinks&Cos användare.

Beskrivning av Portal da Calçada Reserva Branco 2018

Portal da Calçada Reserva Branco 2018 (Arinto, Azal Tinto, Loureiro och Trajadura)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Denna vitt vin har ett tydligt klassiskt gulgrön, som druvor för vin komma.
 • Näsa: Detta vin luktar citrus. lätta blommiga noter hjälpa till att lyfta koppen.
 • Mun: Detta vin har en liknande smak till det smells-- av citrus och blommor blommar. Det är en syra vin med bubblor dansar på tungan.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Detta vin har producerats av Quinta da Calçada, som fungerar tillsammans med Adega do Salvador och Agrimota. Idag är det ägs av Mota familjen. Quinta da Calcadad har en ganska liten vingård och nådde endast 20 hektar. Denna vingård är hem för en blandning av gamla och nya vinstockar, som sträcker sig från 5 - nästan 90 år gammal. Den nya tekniken bidrar till att göra fantastiska vita och mousserande viner.

DRUVOR: Arinto, Azal, Laurel och Trajadura.

ÅLDRANDE: Detta vin åldras i 15 dagar i rostfria ståltankar med kontrollerad temperatur. Detta vin är inte gammal flaska och kunderna kan dricka direkt, utan att försöka åldrande själva.

UTVECKLING: Druvorna som används i detta vin är noggrant utvalda. När de samlas in, som de-skaft och pressade. Saften av dessa druvor jäst sedan i rostfria ståltankar i 15 dagar innan buteljering.

ATT KOMBINERA MED VINET: Denna vitt vin par bästa skaldjur och pasta med gräddsås.

SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL 12%

se mer

Reviews of Portal da Calçada Reserva Branco 2018

4

2 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Portal da Calçada Reserva Branco 2018:Betyg Portal da Calçada Reserva Branco 2018:

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Denna vitt vin har ett tydligt klassiskt gulgrön, som druvor för vin komma.Näsa: Detta vin luktar citrus. lätta blommiga noter hjälpa till att lyfta koppen.Mun: Detta vin har en liknande smak till det smells-- av citrus och blommor blommar. Det är en syra vin med bubblor dansar på tungan.URSPRUNGS: Vinho VerdeVINTILLVERKARE: Detta vin har producerats av Quinta da Calçada, som fungerar tillsammans med Adega do Salvador och Agrimota. Idag är det ägs av Mota familjen. Quinta da Calcadad har en ganska liten vingård och nådde endast 20 hektar. Denna vingård är hem för en blandning av gamla och nya vinstockar, som sträcker sig från 5 - nästan 90 år gammal. Den nya tekniken bidrar till att göra fantastiska vita och mousserande viner.DRUVOR: Arinto, Azal, Laurel och Trajadura.ÅLDRANDE: Detta vin åldras i 15 dagar i rostfria ståltankar med kontrollerad temperatur. Detta vin är inte gammal flaska och kunderna kan dricka direkt, utan att försöka åldrande själva.UTVECKLING: Druvorna som används i detta vin är noggrant utvalda. När de samlas in, som de-skaft och pressade. Saften av dessa druvor jäst sedan i rostfria ståltankar i 15 dagar innan buteljering.ATT KOMBINERA MED VINET: Denna vitt vin par bästa skaldjur och pasta med gräddsås.SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 ° CALKOHOL 12%
Se mer
,
Reviews of other vintages of Portal da Calçada Reserva Branco 20182014

4/5

Jag prövade det med grillad kyckling. Jag drack det med min bästa vän.
Den har en fin färg. En Quinta da Calçada med arom av acacioblommor. Ett ordentligt vin med röd fruktsmak.
Se mer

Andra produkter från samma vingård