Vinho Verde

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017

75cl Volume

123,63kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Niepoort
Volym : 75cl
Vindruvor : Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 11
Nivå På Vinflaskan: Navelkärna (ME - Mi-Epaule)
Från Niepoort (Vinho Verde), fick vi den här Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 , en vit vin baserad på de bästa trajadura, loureiro, azal tinto, avesso och arinto från 2017 och kommer med ett alkoholinnehåll på 11%.

Elaboration of Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 (Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro och Trajadura)

Smakanmärkningar:

  • Utseende: Detta är en skumma vitt vin. Det är uppenbart att vissa bottensatsen är kvar i flaskan. Till skillnad från de flesta vita viner, innebär det att drycken fortsätter att jäsa i flaskan.
  • Näsa: färska aromer kittla näsan så snart flaskan öppnas. Detta har en ljus citrus doft med vegetabiliska anteckningar.
  • Mun: Denna dryck är kolsyrade så bubblor dansar på tungan. Det har också en fin syrahalt gör en härlig ackompanjemang för citrus smaker.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Niepoort. Druvorna som används i detta vin odlades i Lousada och Amarante, i det gröna området i Portugal. I det här fallet, vilken typ av jord är granit. Vingårdarna ligger mellan 100-150 meter över havet.

DRUVOR: Arinto, Avesso, Azal, Loureiro och Trajadura.

ÅLDRANDE: Denna dryck åldern först under sex månader i rostfritt stål. När flyttade till flaskan, tillsätt socker stimulerar dricka vin att fortsätta att jäsa. Vinet kommer att fortsätta att åldras, så länge det är i flaskan.

UTARBETANDE: Druvorna som används i detta vin var handskörd i september 2017. Druvorna utsätts för jäsning i rostfritt stål och i flaskan. Dessutom malolaktiska jäsningen utfördes också i flaskan. Detta vin buteljerades i juni 2018.

ATT KOMBINERA MED VINET: Niepoort föreslår betjänar detta vin med Petiscos, en traditionell typ av portugisisk mellanmål. Dessa inkluderar sallader, kötträtter och ost, musslor, fläsk och fjäderfä. Petiscos är mest aromatiska rätterna.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12,09 ° C

Alkohol: 11,4%

se mer

The Winery

Niepoort

Niepoort

Är en oundviklig Niepoort viner i Portugal. Mest känd för sina portviner från flera år sedan är också ett bra varumärke av torrt vin, rött och vitt, från regionen Douro.

More about the Winery

Reviews of Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.

Reviews of other vintages of Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 20172018

4/5

Mycket bra med inlagda sardiner. Jag älskar att dela detta vin med vänner.
En Arinto med en mycket fin färg. Vita blommor kan ses på Niepoort Nat Cool Drink Me Branco. Den gav mig ett sött intryck.
Se mer
Mattias Höglund