118,25kr (Ungefär)

Det går inte köpa Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 vid denna tid.

Niepoort producerar Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 , en vit vin från Vinho Verde som är baserad på de bästa trajadura, loureiro, azal tinto, avesso och arinto av 2017 och uppvisar en alkoholstyrka på 11%.

Teknisk arket · Niepoort Nat Cool Drink Me Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2017
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Niepoort
Volym : 75cl
Vindruvor : Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 11

Beskrivning · Niepoort

Niepoort Nat Cool Drink Me Branco 2017 (Arinto, Avesso, Azal Tinto, Loureiro och Trajadura)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Detta är en skumma vitt vin. Det är uppenbart att vissa bottensatsen är kvar i flaskan. Till skillnad från de flesta vita viner, innebär det att drycken fortsätter att jäsa i flaskan.
 • Näsa: färska aromer kittla näsan så snart flaskan öppnas. Detta har en ljus citrus doft med vegetabiliska anteckningar.
 • Mun: Denna dryck är kolsyrade så bubblor dansar på tungan. Det har också en fin syrahalt gör en härlig ackompanjemang för citrus smaker.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Niepoort. Druvorna som används i detta vin odlades i Lousada och Amarante, i det gröna området i Portugal. I det här fallet, vilken typ av jord är granit. Vingårdarna ligger mellan 100-150 meter över havet.

DRUVOR: Arinto, Avesso, Azal, Loureiro och Trajadura.

ÅLDRANDE: Denna dryck åldern först under sex månader i rostfritt stål. När flyttade till flaskan, tillsätt socker stimulerar dricka vin att fortsätta att jäsa. Vinet kommer att fortsätta att åldras, så länge det är i flaskan.

UTARBETANDE: Druvorna som används i detta vin var handskörd i september 2017. Druvorna utsätts för jäsning i rostfritt stål och i flaskan. Dessutom malolaktiska jäsningen utfördes också i flaskan. Detta vin buteljerades i juni 2018.

ATT KOMBINERA MED VINET: Niepoort föreslår betjänar detta vin med Petiscos, en traditionell typ av portugisisk mellanmål. Dessa inkluderar sallader, kötträtter och ost, musslor, fläsk och fjäderfä. Petiscos är mest aromatiska rätterna.

SERVERINGSTEMPERATUR: 12,09 ° C

Alkohol: 11,4%

Niepoort

Är en oundviklig Niepoort viner i Portugal. Mest känd för sina portviner från flera år sedan är också ett bra varumärke av torrt vin, rött och vitt, från regionen Douro. Niepoort är ett oberoende familjeföretag i över 150 år. 5 generationer har gått sedan starten år 1842. Att äga Quintas och...

Köp Vin Niepoort:

Denna produkt har inga recensioner ännu. Bli först med att sätta betyg på den.

Summan av betyg

(0 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  0
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0