• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18h
 • Korg

Anselmo Mendes Contacto Branco 2018

Anselmo Mendes (Vinho Verde)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

130,35kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

130,35kr/enhet

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.16 points for each unit bought

Anselmo Mendes Contacto Branco 2018 (130,35kr): en vit vin från Vinho Verde producerad av Anselmo Mendes baserad på de bästa alvarinho från 2018 och visar ett alkoholinnehåll på 13%. På Drinks&Co, den här vit vin har den genomsnittliga poängen 4 5 poäng.

Teknisk arket · Anselmo Mendes Contacto Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
2017 och 2016
Beteckning:Vinho Verde (Portugal)
Källare: Anselmo Mendes
Volym : 75cl
Vindruvor : Alvarinho
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13

Beskrivning · Anselmo Mendes

Anselmo Mendes Contacto Branco 2018 (Alvarinho)

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Anselmo Mendes Contacto Branco 2018 har en blekgul färg, särskilt färsk med en blixt av grönt.
 • Näsa: Aromas av grönt gräs, frisk citrus, persika, fläder och Petrichor mineraler.
 • Mun: Denna gröna chert vitt vin har komplexitet och överraskande och glädjande rundhet. Fyllig och skarpa med en stor citronskal och gröna äpplen, som åldrande på bottensatsen lägger konsistens välkomna. På mållinjen med klassiska bitterhet grapefrukt Alvarinho.

URSPRUNGS: Vinho Verde

VINTILLVERKARE: Anselmo Mendes Vinhos. Trots att arbeta med ett antal olika typer av druva, Alvarinho producerar i Monção och Melgaço är varierat utbud av Anselmo Mendes; en där den har investerat en hel del tid, så de flesta av sina naturliga egenskaper och potential.

DRUVOR: Alvarinho

ÅLDRANDE: minst fyra månader på fina bottensatsen.

UTARBETANDE: Detta komplex ungt vin var vinnaren av bronsmedalj i International Wine Challenge 2018 och uttrycker perfekt anda Vinho Verde O.D. Det gynnar från fullständig destemming, kort hud maceration och kall förtydligande medium. Fermentationen utförs vid en konstant hastighet mellan 14 och 22 ° C.

ATT KOMBINERA MED VINET: Den ideala serveras med aptitretare; fisk eller vegetabiliska soppor; skaldjur som grillad bläckfisk, räkor eller skaldjur; och vegetariska rätter.

SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 ° C

ALKOHOL 13%

Anselmo Mendes

Vinodlingen, i Vale do Minho-området, är ett utrymme för experiment och undersökning, varifrån Anselmo Mendes passion för vin och regionen får form och smak. Det är en plats för återuppbyggnad, för att göra varje vin ett uttryck av jorden uppvuxen till sin mest sublima form, en kulturell...

Köp Vin Anselmo Mendes:

Fler recensioner av Anselmo Mendes Contacto Branco 2018

Lill Göransson

Publicerad på 11.33

4 /5

Smakanmärkningar:Utseende: Anselmo Mendes Contacto Branco 2018 har en blekgul färg, särskilt färsk med en blixt av grönt.Näsa: Aromas av grönt gräs, frisk citrus, persika, fläder och Petrichor mineraler.Mun: Denna gröna chert vitt vin har komplexitet och överraskande och glädjande rundhet. Fyllig och skarpa med en stor citronskal och gröna äpplen, som åldrande på bottensatsen lägger konsistens välkomna. På mållinjen med klassiska bitterhet grapefrukt Alvarinho.URSPRUNGS: Vinho VerdeVINTILLVERKARE: Anselmo Mendes Vinhos. Trots att arbeta med ett antal olika typer av druva, Alvarinho producerar i Monção och Melgaço är varierat utbud av Anselmo Mendes; en där den har investerat en hel del tid, så de flesta av sina naturliga egenskaper och potential.DRUVOR: AlvarinhoÅLDRANDE: minst fyra månader på fina bottensatsen.UTARBETANDE: Detta komplex ungt vin var vinnaren av bronsmedalj i International Wine Challenge 2018 och uttrycker perfekt anda Vinho Verde O.D. Det gynnar från fullständig destemming, kort hud maceration och kall förtydligande medium. Fermentationen utförs vid en konstant hastighet mellan 14 och 22 ° C.ATT KOMBINERA MED VINET: Den ideala serveras med aptitretare; fisk eller vegetabiliska soppor; skaldjur som grillad bläckfisk, räkor eller skaldjur; och vegetariska rätter.SERVERINGSTEMPERATUR: 6-8 ° CALKOHOL 13%

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Anselmo Mendes Contacto Branco 2017

Enovinho
Enovinho

4/5

Med en mycket intensiv doft med inslag av citrus och blommor, distinkt och elegant. mjuk, torrt vin, fruktig, fräsch och med en långa änden.
Lord Wine
Lord Wine

4/5

Total stripp. Kort maceration. median klargörande gjord av kyla. Jäsning med konstant hastighet mellan 14-22ºC. Stage minst 4 månader på bottensatsen. citrus och tropiska dofter med lätta blommiga aromer. rund mun, silkeslen med bra struktur och mineralitet. Lång eftersmak med bitter citrus och tropisk. blek gyllene färg, intensiv doft med stark mineralkomponent.
Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

Det är ett vin med en mycket intensiv doft med inslag av citrus och blommor, distinkt och elegant där egenskaperna hos sorten är väl vikta. En mjuk, torr vin, fruktig sort med en ny finish och lång med inslag av citrus och mineral.