• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018

Quinta Dos Carvalhais (Dao)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

204,05kr + 44,00kr Leverans (6 - 11 dagar)

204,05kr/enhet

Leverans: Portugal Vineyards (Portugal)

kr You will receive 0.25 points for each unit bought

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018 (204,05kr) of Quinta Dos Carvalhais: en vit vin från Dao som är baserad på de bästa encruzado av 2018 och har en alkoholstyrka på 14%. Drinks&Cos användare ger den här vit vin 4 av 5 poäng.

Teknisk arket · Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Dao (Portugal)
Källare: Quinta Dos Carvalhais
Volym : 75cl
Vindruvor : Encruzado
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14

Beskrivning · Quinta Dos Carvalhais

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018 (Encruzado)

Producent: Quinta Dos Carvalhais

OD: Dao

Vindruvor: Encruzado

Quinta Dos Carvalhais

Köp Vin Quinta Dos Carvalhais:

Omdöme

Markerad recension om Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018

Portugal Vineyards

Publicerad på 09.13

4/5

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2018

17, 5 poäng Revista de Vinhos - Den har fin kropp och syra, med en unik åldrande potential. Med ett halm som gul nyans, detta vin visar en sofistikerad och subtil bukett, med en prevalens av vita frukter, blommiga noter och perfekt integrerad ek anteckningar från den tid det tillbringade på fat. På gommen, den har en livlig attack, en fin syra, en hela kroppen, och den distinkta mineralkomponenten är så typisk för Encruzado sort, tillsammans med utmärkt harmoni och en lång och välbalanserad finish.

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2016

Portugal Vineyards
Portugal Vineyards

4/5

17,5 poäng Revista de Vinhos - Den har fin kropp och syra, med en unik åldrande potential. Med en halmliknande gul nyans, visar detta vin en sofistikerad och subtil bukett, med en prevalens av vita frukter, blommiga noter och perfekt integrerad ek anteckningar från den tid det tillbringade på fat. På gommen, den har en livlig attack, en fin syra, en hela kroppen, och den distinkta mineralkomponenten är så typisk för Encruzado sort, tillsammans med utmärkt harmoni och en lång och välbalanserad finish.
Lord Wine
Lord Wine

4/5

ljusa citrus vin. Näsan visar den typiska subtila doften av Encruzado variation: mineral anteckningar, vita frukter som melon och päron, blommor nyanser och en grönsak touch som ger fräschör. Det är ett vin med en mycket komplex bukett, lyckligt gift med fransk ek i vilken den åldern 6 månader. I munnen är en fräsch, balanserad och harmonisk vin i den pulserande syra och inslag av fransk ek passar bra i en slutlig lång och elegant mun.
WineSpiritus
WineSpiritus

4/5

Quinta dos Carvalhais Encruzado Branco 2016
Tasting Notes: Citrus färg med grönaktig nyans. Fruktig doft mycket elegant och i kombination med mineral anteckningar andvegetables nyanser som ger stor fräschör. Mun med livlig syra, återigen stor harmoni mellan allthe dofter, en medelfylligt vin, mycket elegant och lång eftersmak. Tjänstgör till: 8-10ºC. Vi rekommenderar med: Saladas | Pratos leves | Peixe | Marisco | Aperitivo.