Alentejo

Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016

75cl Volume

234,03kr (Ungefär)

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin röd
Årgång: 2016 Andra årgångar
2013 och 2012
Beteckning:Alentejo (Portugal)
Källare: Herdade do Sobroso
Volym : 75cl
Vindruvor : Alicante Bouschet
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 14
Herdade do Sobroso producerar den här Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016 , en röd vin från Alentejo med en blandning baserad på alicante bouschet av 2016 och visar ett alkoholinnehåll på 14%. Drinks&Cos användare recenserade den här röd vin med 4 av 5 poäng.

Elaboration of Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016

Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016 (Alicante Bouschet)

Producent: Herdade do Sobroso

OD: Alentejo

Vindruvor: Alicante Bouschet

se mer

The Winery

Herdade do Sobroso

Herdade do Sobroso

Herdade kombinerar Sobroso i sin 1600 hektar vinproduktion och njutning av rymden och naturen. Det är ett enologiskt rekreationscenter beläget i kommunen Vidigueira Alentejo, begränsad till norr vid Mendrobergen, av Guadiana i öster och i söder av en omfattande slätt vars ände inte når utsikten.

More about the Winery

Reviews of Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016

4

1 customer reviews
  • 5
    0
  • 4
    1
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Your rating for Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016:Betyg Herdade do Sobroso Cellar Sellection 2016:

4 /5

Röd färgad brun. Röd hade en rökig smak.Den Herdade do Sobroso Cellar Sellection är ett vin med bra syrlighet.
Bäst om du tar det med en bra skinka.
Detta 2016 rekommenderades av ett annat par.
Se mer
,
Reviews of other vintages of Herdade do Sobroso Cellar Sellection 201620132012

4/5

Mörkröd. Dess fin arom tyder mycket mogna röda frukter, kakao och sylt. En jämn röd, välstrukturerad i munnen, och med en balanserad syra ger en intensiv och långvarig eftersmak. Eftersmaken är långvarig och elegant.
Se mer
Portugal Vineyards

4/5

Smakanmärkningar:
Djup röd. Dess fina arom tyder mycket mogna röda frukter, kakao och sylt. En smidig rött, väl strukturerad i munnen, och med en balanserad syra ger en intensiv och långvarig eftersmak. Eftersmaken är långvarig och elegant.
- Vinmakare: Luis Duarte och Filipe Teixeira Pinto
- Vinframställning: Druvorna var handplockade och transporteras till vår vingård i små 20 kg lådor?. Den vinodling utfördes i behållare av rostfritt stål under kontrollerad temperatur med en jäsning maceration period på 21 dagar efter?. Den förvarades under 12 månader i 500 liter franska Allier ekfat, följt av 12 månader i flaskan.
- Druvsorter: Alicante Bouschet, Alfrocheiro.
- Mat Ihopkoppling: Detta vin åtföljer fint rött kött, rostbiff och grillat kött.
- Store och Servera Råd: Det ska serveras vid en temperatur på 16ºC till 18ºC.
Se mer
Portugal Vineyards