Quincy

Sylvain Bailly Beaucharme 2018

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2018
Beteckning:Quincy (Loire, Frankrike)
Källare: Dom Sylvain Bailly
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12.5
Dom Sylvain Bailly producerar Sylvain Bailly Beaucharme 2018 (978,42kr), en vit vin från Quincy skördad i 2018 och uppvisar en alkoholstyrka på 12.5%. Drinks&Cos användare ger den här vit vin 4 av 5 poäng.

Description of Sylvain Bailly Beaucharme 2018

Sylvain Bailly Beaucharme 2018

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: blek, ljust, med silver höjdpunkter.
 • Näsa: mineral, aromer av citron, grapefrukt och några anteckningar konfektyr.
 • Mun: tonic, fruktig och uppfriskande. Vivacity bra i slutändan.

URSPRUNGSBETECKNING: DOC Quincy.

VINTILLVERKARE: Center-Loire.

DRUVOR: 100% Sauvignon.

ÅLDRANDE: Det är åldern på fina bottensatsen.

UTARBETANDE: samling skörd sker genom mattan. Mjuk pressning av druvorna. Produkten fast för 24 till 36 timmar. Termoreglerad alkoholjäsning i rostfria ståltankar. Separation av stora bottensatsen efter jäsningen.

ATT KOMBINERA MED VINET: fisk, skaldjur, getost Valençay, berry pannkakor och sparris.

SERVERINGSTEMPERATUR: 9-11ºC

ALKOHOL: 12%

se mer

Reviews of Sylvain Bailly Beaucharme 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Sylvain Bailly Beaucharme 2018:Betyg Sylvain Bailly Beaucharme 2018:

4 /5

2018 - Ej avtals bild. Blekgul, ljust skimrande silver. En näsa där aromer av vita blommor mingla, citrus och vissa konfektyr anteckningar. Smaken är uppfriskande med god balans mellan frukt och mineralvatten. Ett vin som är perfekt med grillad fisk, skaldjur, perfekt på ostron, sparris, getost Valançay. Domaine Sylvain Bailly Sylvain Bailly Området är ett familjeföretag som ligger i Bué, by i hjärtat av Sancerre. Den prövning Saint Ursin uppfördes 1877 och anstår på fullständig ägande namnet på vår egendom "Domaine Sylvain Bailly -. La Croix Saint Ursin" Att ta efter Sylvain, Mary Helen och Jacques på huvudet av fältet för tjugo år förenades i slutet av 2007 med sin dotter Sonia.
Under 1995 har vår vingård expand på namnge Quincy. Denna vingård för Centrum-Loire Sauvignon, ger oss möjlighet att Sancerre, som erbjuder ett komplett utbud av vita viner, rött och rosé direkt från fältet. En stor upptäckt för Grandes Marques skrivbord team med det nya vinet partner, Sylvain Bailly. Sylvain Bailly-domänen är ett familjeföretag som ligger i Bué, by i hjärtat av Sancerre. Under 1995 har vingården expand på namnge Quincy. Området är främst ligger på byn Bué. Det täcker också byarna Sancerre, Amigny, Crézancy och Montigny. 80% av området är planterad med Cabernet producerar vit Sancerre och 20% Pinot svart (Sancerre röd och rosé). Hård kalk och mycket stenig ger mjukhet och fruktiga viner. Den vita mark (Kimmeridgian märgel) tillhandahåller struktur och material. Att upptäcka snabbt!
Se mer
,