Puligny-Montrachet

Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017

75cl Volume

This product is not available in Sverige.
Take a look at the options we can offer you.

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2017 Andra årgångar
Beteckning:Puligny-Montrachet (Bourgogne, Frankrike)
Källare: Domaine Bitouzet-Prieur
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13.5
Vin Domaine Bitouzet-Prieur skapar den här Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017 (723,93kr), en vit vin från Puligny-Montrachet från 2017 och har ett alkoholinnehåll på 13.5%.

Description of Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017

Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017

Producent: Domaine Bitouzet-Prieur

OD: Puligny-Montrachet

se mer

Reviews of Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 2017

This product has no comments yet. Bli först med att sätta betyg på den.

Reviews of other vintages of Domaine Bitouzet Prieur Puligny-Montrachet Les Levrons 20172015

4/5

2015 - Ej avtals bild. Den Puligny-Montrachet Les Levrons avslöjar en vacker grön guld färg med mycket blekgula höjdpunkter. Näsan domineras av aromer av vita blommor och utvecklas mot aromer av mandel och hasselnöt. I munnen är rik, skarpa med stor elegans. Den Puligny följa en aperitif, alla typer av fisk för filet tunga, Grillspett marulk eller kräftor sallad och sås hos fjäderfä i grädde. Det kan också följa med en krämig ost som Brillat Savarin. Domain Domain Bitouzet-Prieur: Vinrankorna av François Bitouzet-Prior Côte de Beaune ligger i samhällena Volnay och Meursault.
"Vi är fortfarande mer för oss själva och våra leverantörer", säger François Bitouzet, kom till familjens gård i september 2005, vet varav han talar. Det är han som är ansvarig för kvalificering jordbruk, men också annan utveckling. Medveten om att utgångspunkten för ett stort vin är att få till winery friska druvor av perfekt mognad, det är därför Francis och hans team arbetar hela tiden i denna process för att uppnå detta. Detta kräver strikt kontroll av avkastningen, men också fullfölja agro impulser som ges av Vincent, hans far, vilket innebär att respektera mark genom att förbjuda kemiska bekämpningsmedel och återgå till arbetet jorden. Minutiös omsorg tas vinframställning till tappning eftersom "varje detalj". En kräsen vård i avel och vinframställning, ges till varje årgångar som inte alla följer samma väg. "I vingården eller källare, ingenting är systematisk. Vi ser, vi observerar vi smak, undrar vi och vi agerar i enlighet med varje enskilt fall. "Krävande och François Vincent Bitouzet är.
Se mer
LilleAuxVins Arthur