• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Korg

Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain 2016

Bouchard Père et Fils (Puligny-Montrachet)

Produkten inte tillgänglig i Sverige

843,15kr + 87,45kr Leverans (4 - 6 dagar)

843,15kr/enhet

Leverans: Lilovino (Frankrike)

kr You will receive 1.02 points for each unit bought

Leveranstiden är ca :
- Denna produkt har en extra förberedelsetid 24 timmar.

Bouchard Père et Fils producerar Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain 2016 (843,15kr), en vit vin från Puligny-Montrachet skördad i 2016 och uppvisar en alkoholstyrka på 13%. Drinks&Cos användare ger den här vit vin 4 av 5 poäng.

Teknisk arket · Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain

Typ Av Vin : Vin vit
Årgång: 2016 Andra årgångar
Beteckning:Puligny-Montrachet (Bourgogne,Frankrike)
Källare: Bouchard Père et Fils
Volym : 75cl
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 13

Beskrivning · Bouchard Père et Fils

Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain 2016

Smakanmärkningar:

 • Utseende: Dorado och klar.
 • Näsa: Blanda med glädje bakverk aromer, kanderad frukt och päron.
 • Mun: Kraftfull och honung krämig konsistens. Den kombinerar kraften och jämnhet. Finishen är lång och harmonisk.

URSPRUNGS: Puligny-Montrachet

VINTILLVERKARE: Bouchard Père et Fils - Les Champs-Gain

DRUVOR: Chardonnay

ÅLDRANDE: Enligt profilen för vintage, vinet åldern 8 till 12 månader på franska ekfat, med en andel av ny ek till 15%.

FÖRBEREDELSE: Övervakning vingården att skörda. Medföljer väl fungerande biologiska kretsloppet, kan till fullo uttrycka sina nyanser.

ATT KOMBINERA MED VINET: Fish sås. Skaldjur och skaldjur sås.

SERVERINGSTEMPERATUR: mellan 12 ° C och 14 ° CALKOHOLHALT: 13,5%

Bouchard Père et Fils

Köp Vin Bouchard Père et Fils:

Omdöme

Markerad recension om Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain 2016

LilleAuxVins Arthur

Publicerad på 04.00

4/5

Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain 2016

2016 - Ej avtals bild. I mitten av vita viner från Côte-d'Or Puligny den lilla kommunen aktier Chassagne mest Great White Crus av Burgund. Det har också många första utväxter av skillnad och exceptionell aromatisk uthållighet, Champs-Gain. komplex bukett med fruktsmaker och blommor gift med en ljus rostat touch. På gommen det kombinerar en mycket harmonisk fyllig ljud till sin ras. Bra åldrande potential. Livsmedel ligaspel / vin: fisk, skaldjur och skaldjurs sås. Serveringstemperatur: Mellan 12ºC och 14ºC lagringspotential: 5 till 7 år och äldre Domaine Bouchard Père & Fils: Bouchard Père et Fils bildades med tiden en exceptionell domän som nu har 130 hektar vingård i hjärtat av Gold Coast, inklusive 12 klassificeras som Grand Cru och 74 som Premier Cru. Detta är Château de Beaune (foto), extraordinära område som klassificerats "historiskt monument", som bildades Bouchard Père & Fils 1820. Sedan starten är signaturen Bouchard Pere & Fils försäkring för konsumenten att smaka viner värda av de stora terroir i Bourgogne som uttrycker så nära som möjligt kvalitet och identitet av dessa. Bettane och Desseauve Guide (rankad 4BD - högsta producenterna kvalitet de härligheter av franska vingårdar): "Detta stora hus har fullt återfått sin fot och prestige Den stora älskare kommer naturligtvis föredra viner i området. ligger på största klimat på båda sidor, med ett urval av verkligt unika namn, i två färger ... "
De bästa vinerna i Frankrike - RVF: "(...) Vinerna har en helt enastående stil Vit av renhet och rättfärdighet kopior motpoler från den tungt skogsområde stil klumpig och alltför populär i regionen. . Och rött som också uttrycker en hel del personlighet, särskilt i de mest prestigefyllda beteckningarna ... "

Summan av betyg

(1 visningar)
 • 5 stars
  0
 • 4 stars
  1
 • 3 stars
  0
 • 2 stars
  0
 • 1 stjärna
  0
Ditt betyg:
Betyg för Drinks&Co:

4/5

Baserat på 1 kommentarer »

Recensioner av andra årgångar

Reviews about Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain 2015

Rut Lindelöf
Rut Lindelöf

4/5

Den intensiva färgen lockade mig. Vita blommor kan ses på Bouchard Père et Fils Puligny-Montrachet Champ-Gain.Överraskad av dess torra smak.
Vi testade det med Milaneseris.
Ett vin att dricka med familjen.
LilleAuxVins Arthur
LilleAuxVins Arthur

4/5

Bouchard Père et Fils Côte de Beaune Puligny-Montrachet Champ-Gain 2015
Wine Bouchard Père & Fils - Puligny-Montrachet Champ Gain I mitten av de vita vinerna från Côte-d'Or Puligny den lilla kommunen av aktier med Chassagne mest Great White Crus av Burgund. Det har också många första utväxter av skillnad och exceptionell aromatisk uthållighet, Champs-Gain. komplex bukett med fruktsmaker och blommor gift med en ljus rostat touch. På gommen det kombinerar en mycket harmonisk fyllig ljud till sin ras. Bra åldrande potential. Livsmedel ligaspel / vin: fisk, skaldjur och skaldjurs sås. Serveringstemperatur: Mellan 12ºC och 14ºC lagringspotential: 5 till 7 år och äldre Domaine Bouchard Père & Fils Bouchard Père et Fils bildades med tiden en exceptionell domän som nu har 130 hektar vingård i hjärtat av Gold Coast, inklusive 12 klassificeras som Grand Cru och 74 som Premier Cru. Detta är Château de Beaune (foto), extraordinära område som klassificerats historiska monument', som bildades Bouchard Père & Fils 1820. Sedan starten är signaturen Bouchard Pere & Fils försäkring för konsumenten att smaka viner värda av de stora terroir i Bourgogne som uttrycker så nära som möjligt kvalitet och identitet av dessa. Bettane och Desseauve Guide (rankad 4BD - högsta producenterna kvalitet de härligheter av franska vingårdar): 'Detta stora hus har helt återfått sin fot och prestige. Den stora älskare naturligtvis ge företräde åt viner i området, som ligger på den största klimat på båda sidor, med ett urval av verkligt unika namn i båda färgerna. . . 'De bästa vinerna i Frankrike - RVF:' Vinerna har en helt enastående stil (...). Vit för renhet och rättfärdighet kopior motpoler från den tungt skogsområde stil klumpig och alltför populär i regionen. Och röd som också uttrycker en hel del personlighet, särskilt i de mest prestigefyllda beteckningarna. . . [Creativeslider id = '38 '] Se alla fastigheter viner Bouchard Père & Fils