Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018

75cl Volume

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2019

139,38kr

Teknisk arket

Typ Av Vin : Vin mousserande vin
Årgång: 2018 Andra årgångar
Beteckning:Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene (Veneto, Italien)
Källare: Collalto
Volym : 75cl
Vindruvor : Glera (100%)
Allergener: Innehåller Sulfiter
Volym Av Alkohol : 12
Typ Av Mousserande: Brut
Collalto är tillverkaren av den här Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018 , en mousserande vin vin från regionen Prosecco Di Conegliano-Valdobbiadene baserad på glera av 2018 och uppvisar en alkoholstyrka på 12%. Enligt Drinks&Cos användare förtjänar den här mousserande vin vin 4 utav 5 poäng.

Description of Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018

Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018 (Glera)

SMAKANMÄRKNINGAR:

 • Utseende: halmgul med ljusgröna nyanser.
 • Näsa: Dess egenskaper färskhet och doft bygger på erkännandet av gyllene äpplen och mogna päron nyligen Williams på en blom- bakgrund extremt känslig och trevlig.
 • Mun: På gommen, dominerar surhetsgrad på rätt sätt, men det är aldrig överväldigande, i de övriga smakupplevelser, leder rytmer och kadenser för provsmakning. Sugary påverkan går bra med sura anmärkning och blir en ganska anmärkningsvärt uthållighet och komplexitet. Postnasalt helt återgå bringar smakupplevelser upplevt.

URSPRUNGSBETECKNING: Italien.

VINTILLVERKARE: Collalto.

DRUVOR: 100% Glera.

ÅLDRANDE: Andra jäsning med ingripande av valda jäst, är vinet basen bearbetas enligt Martinotti-Charmat metoden. Efter en ytterligare period av paus i jäst, efter skumning och efterföljande vinsyra stabilisering, är vinet filtreras och åldrades mer autoklavering innan den tappas på flaska. Varaktigheten av hela cykeln över fyra månader att bearbeta.

UTARBETANDE: Den mjuka pressning speciell pneumatisk press följs av statisk avsättning av de måste och efterföljande jäsning i ståltank med kontrollerad temperatur (19 ° C) med användning av utvalda jäster. Förädling och resten av den ädla bottensatsen stål äga rum under en period som sträcker sig från tre till sex månader, beroende på typ.

ATT KOMBINERA MED VINET: Utmärkt som aperitif om du dricker ensam, blanda väl med varma förrätter av havsfisk, delikat stekt fisk i Adriatiska havet, tempura grönsaker, soppor och risottos alltid baserade på grönsaker. Vita kötträtter, med en känslig och ljus sås, salt och vars botten är balanserad fettsyra verkan på gommen.

SERVERINGSTEMPERATUR: 6 -8 ° C

ALKOHOL: 11,5%

se mer

Reviews of Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018

4

1 customer reviews
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Your rating for Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018:Betyg Collalto Prosecco di Conegliano Valdobbiadene Superiore San Salvatore Brut Millesimato 2018:

4 /5

Detta mousserande vin är perfekt för speciella tillfällen.
Den intensiva färgen lockade mig. Ger en jästig lukt. Texturen var grov.
Vi tog den med aptitretarna medan vi väntade på maten.
Se mer
,